Zoekresultaat

1 - 10 van de 163 Resultaten
Toon producten van Westerwolde
 • Schade aan bomen of ander groen

  Ziet u ergens een omgewaaide boom, of loshangende takken? Dan meldt u dit de gemeente. Gevaarlijke situaties lossen wij zo snel mogelijk op. Minder urgente problemen nemen wij mee in onze onderhoudsplanning.

 • Boom kappen

  Als u een boom wilt kappen heeft u meestal een omgevingsvergunning nodig. Neem hiervoor eerst contact met ons op. Samen kunnen we uw situatie bespreken en u adviseren.

 • Ondersteuningsverklaring afgeven

  Met een ondersteuningsverklaring maakt u de deelname van een politieke partij of groepering aan een verkiezing mogelijk. Als kiesgerechtigde inwoner kunt u tot 1 februari de ondersteuningsverklaring op het gemeentehuis in Sellingen afgeven. U hoeft hiervoor geen afspraak te maken.

 • Erkennen kind

  U moet vooraf een afspraak maken om een kind te erkennen. Als u niet getrouwd bent en u geen geregistreerd partnerschap heeft, dan heeft een kind bij de geboorte wettelijk gezien alleen een moeder. Aan het erkennen van een kind zijn geen kosten verbonden.

 • Rijbewijs

  Voor het aanvragen of vernieuwen van uw rijbewijs maakt u een afspraak. U betaalt bij het aanvragen. Het rijbewijs ligt vervolgens na 5 werkdagen voor u klaar. U haalt zelf uw rijbewijs op in het gemeentehuis waar u de aanvraag hebt gedaan.

 • Pompstoring

  Ziet u op een pompkast een rode lamp branden? Dan meldt u het aan de gemeente. In uw melding omschrijft u zo nauwkeurig mogelijk de locatie van de pompkast en waar bekend het pompnummer.

 • Paspoort, ID-kaart, rijbewijs kwijt of gestolen

  Verlies of diefstal van uw paspoort, ID-kaart of rijbewijs meldt u bij de gemeente. U maakt een afspraak voor de registratie van vermissing en vraagt gelijktijdig een nieuw document aan. Dit kan in 1 afspraak.

 • Extra container aanvragen

  Elk huishouden ontvangt in 2021 nieuwe containers: een grote grijze en groene van 240 liter. Daarom kunt u tijdelijk geen extra container aanvragen. Is een extra container voor u noodzakelijk? Bel dan met ons.

 • Bijzondere bijstand

  U hebt een laag inkomen en moet kosten betalen die u nergens anders vergoed krijgt? U komt dan misschien in aanmerking voor bijzondere bijstand.

 • NEE-JA-sticker

  Wilt u geen ongeadresseerd reclamedrukwerk meer ontvangen? Gebruik de NEE-JA-sticker of de NEE-NEE-sticker. U kunt deze gratis ophalen tijdens openingstijden bij de balie in het gemeentehuis. Of bel met de gemeente, wij sturen de sticker gratis toe.

Verfijn zoekopdracht

Bevoegd gezag

Acties