Zoekresultaat

1 - 10 van de 91 Resultaten
Toon producten van Delft
Toon producten voor ondernemer
 • Klein evenement melden

  Wilt u een klein evenement organiseren in de openbare ruimte? Dan heeft u geen vergunning nodig als het evenement voldoet aan de voorwaarden. U hoeft het evenement alleen te melden bij de gemeente. Doe dit uiterlijk 10 werkdagen voor de start van uw evenement.

 • Aanwijzen trouwlocatie

  Wilt u als eigenaar of beheerder een huwelijk of partnerschap laten plaatsvinden op uw locatie? Dan moet de gemeente de locatie aanwijzen als trouwlocatie.

 • Overlijden aangeven

  Als begrafenisondernemer kunt u online aangifte van overlijden doen en een afschrift van de overlijdensakte aanvragen. Doe dit binnen 6 werkdagen na het overlijden in de gemeente waar het overlijden plaatsvond.

 • Plaagdieren of ongedierte melden

  Heeft u in last van ratten, muizen, kakkerlakken, wespen, vlooien, luizen of andere plaagdieren? Meld het bij de gemeente.

 • Aansprakelijk stellen gemeente

  Heeft u schade en vindt u dat de gemeente hiervoor aansprakelijk is? Dan kunt u uw schade online melden.

 • Aanstelling verkeersregelaars bij evenementen

  Bij evenementen op de openbare weg kan de gemeente de organisatoren verplichten om verkeersregelaars in te zetten. Deze regelen het verkeer en zorgen voor de veiligheid van andere weggebruikers. Treedt u bij een evenement op als verkeersregelaar? Dan heeft u hiervoor een aanstelling van de gemeente nodig.

 • Aanstelling voor beroepsmatige verkeersregelaars

  Bent u voor uw beroep verkeersregelaar bij wegwerkzaamheden of andere tijdelijke verkeersmaatregelen? Dan heeft u hiervoor een aanstelling voor beroepsverkeersregelaars nodig. Als u het verkeer alleen in Delft regelt, vraagt u deze aanstelling aan bij de gemeente.

 • Afspraak maken of annuleren

  Bezoekt u binnenkort de gemeente? Bijvoorbeeld voor het aanvragen van een paspoort, identiteitskaart of rijbewijs? Maak dan eerst een afspraak.

 • Afvalinzameling starten bij nieuwbouw

  Levert u binnenkort een of meerdere nieuwbouwwoningen op? Geef dan uiterlijk 6 weken voor de geplande oplevering de nieuwe adressen en de opleverdatum door aan het regionale reinigingsbedrijf Avalex.

 • Afwijken van bestemmingsplan

  Heeft u bouwplannen die in strijd zijn met het geldende bestemmingsplan? Dan kunt u in sommige gevallen via het Omgevingsloket een verzoek doen om van het bestemmingsplan te mogen afwijken. Dit doet u via de activiteit 'handelen in strijd met regels ruimtelijke ordening'. Een ontheffing vraagt u aan via het Omgevingsloket online. Kies hier voor de activiteit 'Handelen in strijd met regels ruimtelijke ordening'.

Verfijn zoekopdracht

Digitaal aanvragen

Bevoegd gezag

Acties