Zoekresultaat

1 - 10 van de 13 Resultaten
Toon producten van Duiven
Digitaal aanvragen ja
 • Uittreksel burgerlijke stand voor advocaat en notaris

  Bent u advocaat of notaris? Dan kunt u uittreksels uit de Burgerlijke Stand digitaal aanvragen met eHerkenning.

 • Standplaatsvergunning

  Voor het verkopen van producten of het maken van reclame op een plaats die toegankelijk is voor publiek, heeft u een vergunning nodig.

 • Aangifte van geboorte

  Binnen 3 werkdagen geeft u de geboorte aan bij de gemeente. U kunt digitaal aangifte doen met uw DigiD.

 • Collectevergunning

  Wilt u met uw organisatie geld inzamelen voor een goed doel? En staat uw organisatie niet op het landelijk collecterooster van het CBF? Vraag dan ten minste 4 weken voor de collectedatum een collectevergunning aan bij de gemeente.

 • Nee/Ja sticker

  Wilt u geen of niet alle ongeadresseerde reclame en huis-aan-huisbladen ontvangen? Vraag dan online een Nee/Nee sticker of Nee/Ja sticker aan. Die plakt u op uw brievenbus.

 • Sociaal Team

  Het Sociaal Team van de gemeente Duiven is er speciaal voor mensen die op meerdere gebieden problemen hebben. En waarbij het niet lukt om deze zelf op te lossen. De situatie kan extra complex zijn, doordat er problemen zijn ontstaan met de hulpverlening, of wanneer hulp wordt geweigerd. Bent u hulpverlener? Vraag ondersteuning aan:

 • Terugbetaling gratis huwelijk of geregistreerd partnerschap

  Er is gebleken dat door de gemeente kosten in rekening zijn gebracht voor het gratis huwelijk. Dit had niet gemogen. De administratiekosten die voor dit huwelijk en geregistreerd partnerschap in rekening zijn gebracht kunt u terugvragen. Hiervoor gebruikt u onderstaand formulier. Het gaat alleen om de administratiekosten van het gratis huwelijk of geregistreerd partnerschap. De kosten voor het trouwboekje vallen niet onder de terug te vragen kosten.

 • Ontheffing voetgangersgebied centrum Duiven

  Het centrum van Duiven is een voetgangersgebied. Toegang met een motorvoertuig is hier in principe niet toegestaan. Het voetgangersgebied is daarom met beweegbare paaltjes afgesloten. Wilt u toch toegang, dan kan dat in bepaalde gevallen. U kunt hiervoor een ontheffing aanvragen bij de gemeente. Het is belangrijk dat u uw aanvraag indient uiterlijk 7 dagen voordat u de ontheffing nodig heeft. Anders nemen wij uw aanvraag niet in behandeling.

 • Kleur uw buurt

  Heeft u een burgerinitiatief, dan kunt u in aanmerking komen voor € 500, -. Uw initiatief wordt beoordeeld door het bewonerspanel, dat bestaat uit vijf bewoners uit de gemeente Duiven. Heeft u een initiatief en voert u het ook zelf uit met minimaal vijf anderen? Vul dan het aanvraagformulier in.

 • Uittreksel Basisregistratie Personen (BRP)

  Heeft u een bewijs nodig dat u in de gemeente Duiven woont? Vraag dan een uittreksel uit de Basisregistratie Personen (BRP) aan bij de gemeente Duiven. Daarop staan standaard uw naam, adres, geboorteplaats en geboortedatum. Daarnaast kunt u er andere gegevens op laten zetten. Een uittreksel BRP vraagt u online aan met DigiD. Het uittreksel wordt u vervolgens binnen twee werkdagen per post toegestuurd.

Verfijn zoekopdracht

Bevoegd gezag

Acties