Zoekresultaat

1 - 10 van de 39 Resultaten
Toon producten van Utrecht
Digitaal aanvragen ja
 • Economie en innovatie (EBU): Kennisevenementen

  Bedrijven, kennisinstellingen en andere overheden kunnen subsidie aanvragen voor activiteiten die gericht zijn op het stimuleren van kenniseconomie en innovatie en moeten bijdragen aan de realisatie van de doelstellingen van de Regionale Economische Agenda.

 • Opstartregeling coronacrisis voor cultuur- en erfgoedinstellingen

  Subsidie kan worden aangevraagd voor instellingen die kosten moeten maken om zich aan te passen aan de anderhalvemetersamenleving.

 • Digitale zienswijze indienen’

  Een zienswijze indienen kan tijdens de periode dat het ontwerpbesluit ter inzage ligt.

 • POP3: LEADER projecten

  Heeft u een vernieuwend idee voor het platteland van de provincie Utrecht? Een idee dat ook nog eens gaat over het verbinden van stad en platteland, voedsel van dichtbij, recreatie op het platteland, educatie, circulaire economie of duurzame energie? Of dat bijdraagt aan de verbetering van sociale contacten en de zorg voor elkaar? Met LEADER kunt u uw droom waarmaken.

 • Vergunning Wet natuurbescherming – Gebiedsbescherming (Natura 2000)

  Als u handelingen of activiteiten wilt uitvoeren die schadelijk kunnen zijn voor beschermde Natura 2000-gebieden dan heeft u daar een vergunning voor nodig.

 • Leerplicht, bijzonder verlof aanvragen

  Kinderen die leerplichtig zijn, moeten naar school. In bijzondere gevallen kunt u voor uw kind verlof van meer dan 10 dagen aanvragen. De aanvraag doet u bij uw gemeente. Na contact met de schooldirecteur neemt de gemeente een beslissing. Vraag bijzonder verlof aan (meer dan 10 dagen) U ontvangt binnen 2 weken een reactie van ons.Wilt u bijzonder verlof van 10 dagen of minder aanvragen? Dan kunt u terecht bij de school van uw kind.

 • Beveiligingslek of datalek melden

  Als u denkt dat u een zwakke plek in onze (digitale) diensten hebt gevonden (beveiligingslek) of u kunt vertrouwelijke informatie zoals bijvoorbeeld persoonsgegevens zien of benaderen (datalek), willen we graag met u samenwerken om deze situatie zo snel mogelijk op te lossen. Daarom vragen we u deze informatie met ons te delen. Meld beveiligingslek/datalek Meer informatie Wilt u meer weten? Bekijk de pagina Privacymelding.

 • Economie en innovatie (EBU): MIT Haalbaarheidsprojecten

  Bedrijven, kennisinstellingen en andere overheden kunnen subsidie aanvragen voor activiteiten die gericht zijn op het stimuleren van kenniseconomie en innovatie en moeten bijdragen aan de realisatie van de doelstellingen van de Regionale Economische Agenda.

 • Bodycambeelden bekijken

  Handhavers van de gemeente kunnen in situaties die (dreigen te) escaleren hun bodycam aanzetten. Bent u gefilmd door een bodycam? Dan mag u die opnames komen bekijken. Vul hiervoor het formulier in via onderstaande button. Voorwaarden Binnen 28 dagen nadat de beelden zijn gemaakt, hebben wij uw verzoek binnengekregen. U moet zelf gefilmd zijn of het vermoeden hebben dat u gefilmd bent als omstander. Aanvragen Formulier bekijken beelden bodycam Inzien beelden Wij bellen u op om een afspraak te maken. Het bekijken van de beelden gebeurt op een plek in het stadskantoor met privacy. Neem een legitimatiebewijs mee. Meer informatie Werkwijze bodycams handhavers Zo gaat de gemeente om met privacy

 • Taxi, melding over taxichauffeur of taxirit

  Bent u niet tevreden over uw taxirit of ziet u chauffeurs op de taxiplaats die zich niet houden aan de regels? Doe dan een melding. Met uw informatie kunnen de chauffeurs hun service verbeteren. Doe een melding Hoe lang duurt het Wij behandelen de meeste meldingen binnen 1 tot 3 weken. Spoed Gaat uw melding over openbare orde en veiligheid en heeft uw melding spoed? Neem dan altijd contact op met de politie, telefoonnummer  112 of 0900 - 88 44 (geen spoed). Meer informatie Regels voor taxichauffeurs

Verfijn zoekopdracht

Acties