Zoekresultaat 1 - 10 van 18 resultaten

 • Melding verkeerssituatie

  Wilt u een melding maken over een verkeerssituatie? Stuur dan een e-mail naar stadskantoor@goes.nl. Zet duidelijk in uw e-mail wat de situatie is en uw contactgegevens.

 • Overlijdensaangifte

  Aangifte doen van het overlijden van een persoon is verplicht. Meestal doet de uitvaartondernemer de aangifte bij de gemeente. Als nabestaande kunt u dit ook zelf doen. Uitvaartondernemers doen de aangifte online met behulp van eHerkenning op 2+ niveau. Bent u nabestaande dan maakt u een afspraak.

 • Echtscheiding of einde geregistreerd partnerschap

  U kunt uw huwelijk laten ontbinden door een echtscheiding. Hiervoor moet u naar de rechtbank. Laat uw scheiding daarna inschrijven bij de gemeente. Uw scheiding is dan definitief.

 • Leges betalen

  Gemeenten zijn verantwoordelijk voor een groot aantal taken. Een deel van deze taken wordt in de vorm van een dienst door bewoners of bedrijven individueel afgenomen. Om gemeenten tegemoet te komen in de kosten die zijn gerelateerd aan deze taken, betalen afnemers van gemeentelijke diensten leges.

 • Vergunningvrij bouwen

  Iedereen verandert wel eens iets aan zijn woning: een aanbouw, een dakkapel, een garage, een nieuwe badkamer. Het verbouwen van een woning kan niet zomaar. Maar wanneer mag u zonder vergunning verbouwen en wanneer vraagt u een omgevingsvergunning aan?

 • Aanmelden evenement 2024

  Het is niet meer mogelijk een evenement voor 2024 aan te melden. Organisatoren van diverse evenementen, politie, brandweer en gemeente zijn gebaat bij een snelle, objectieve en evenwichtige verdeling (qua data en locaties) van alle buitenevenementen. Voor het jaar 2024 zal een tijdsplanning gemaakt worden voor aanmelding en vergunningaanvraag van evenementen.

 • Beleidsregels subsidies Samenleving gemeente Goes 2022

  Hieronder vindt u de door het college vastgestelde beleidsregels subsidie Samenleving gemeente Goes 2022.

 • Compliment of klacht

  Elke dag maken veel mensen gebruik van onze service. Wij doen daarbij ons best om u zo goed mogelijk te helpen. Bent u toch niet tevreden? Of juist heel tevreden? Laat het ons weten!

 • Evenement organiseren

  Wilt u een evenement organiseren in de Gemeente Goes? Bijvoorbeeld een braderie, optocht, sportevenement, festival of straatbarbecue? Dan volgt u verschillende stappen.

 • Uitstallingen plaatsen

  Om aandacht te trekken van publiek worden in het winkelgebied vaak uitstallingen op de openbare weg geplaatst. Deze uitstallingen horen bij een gezellige binnenstad en geven ondernemers de kans om creatief te zijn in het maken van reclame of het aanbieden van koopwaar of diensten. Om de beeldkwaliteit van de binnenstad te behouden en het doelmatig gebruik van de openbare ruimte waarborgen gelden criteria.