Zoekresultaat 1 - 10 van 41 resultaten

 • Terras plaatsen

  U hebt een vergunning nodig als u een terras wilt plaatsen bij uw horecabedrijf. Zelfs als u het terras op eigen terrein plaatst. Vraag de vergunning ook aan als u een uitstalling, een bloembak of straatmeubel wilt plaatsen. Wilt u schermen, daken of vlonders plaatsen op uw terras? Dan kan het zijn dat u hiervoor een aparte vergunning bouwen moet aanvragen.

 • Rioolaansluiting aanvragen

  Heeft uw woning of pand nog geen aansluiting op het openbare rioolstelsel van de gemeente Goes? De gemeente verzorgt de aansluiting van uw woning, bedrijf of gebouw vanaf uw perceelgrens op het openbare rioolstelsel. Hier leest u hoe u deze rioolaansluiting aanvraagt.

 • Parkeerabonnement

  Binnen het vergunninghoudersgebied kennen wij de volgende parkeerabonnementen: abonnement algemeen of abonnement medisch. Deze kunt u online aanvragen via de knop "Start aanvraag DigiD".

 • Uittreksel Registratie Niet-Ingezetenen (RNI)

  Een uittreksel RNI kunt u aanvragen als u in het buitenland woont of korter dan vier maanden in Nederland. Om een aanvraag te kunnen doen moet u wel ingeschreven staan in de RNI.

 • Subsidie incidenteel

  De eenmalige subsidie vraagt u aan voor een eenmalige activiteit. De subsidie vraagt u hier online aan. Dit kan het hele jaar door. Over een verkregen subsidie moet verantwoording afgelegd worden. Gebruik hiervoor het verantwoordingsformulier.

 • Ontheffing verkeersmaatregel

  Bij uitzondering wordt een ontheffing van een verkeersmaatregel verleend.

 • Marktplaats aanvragen

  Wilt u een plaats op de markt hebben? Dan vraagt u een marktplaatsvergunning aan bij de gemeente. Dit geldt voor een dagmarkt, weekmarkt en jaarmarkt, zoals een kerstmarkt.

 • Melding water

  Schoon en gezond water is van levensbelang voor mensen, dieren en planten. En er moet genoeg water zijn, maar ook weer niet te veel. Soms gaat daarbij iets fout. Denk bijvoorbeeld aan overlopende straatkolken, een stinkend riool of kraanwater dat raar smaakt. Of aan een dode vogel, olie of blauwalg in het water. Denkt u dat er iets mis is met het water? Geef dit dan door aan de waterbeheerder. Deze kan dan op tijd actie ondernemen. Dit voorkomt of beperkt schade aan het milieu, aan onze gezondheid of aan huizen en straten. Gebruikt u hiervoor het meldpunt hieronder.

 • Afrekening Bewonersorganisatiebudget 2023

  Alle wijk en dorpsverenigingen die een bewonersorganisatie hebben ontvangen moeten hierover voor 15 juli 2024 een afrekening indienen. U kunt hiervoor gebruik maken van het formulier. Hierop dient u ook het spaardoel aan te geven.

 • Openingstijden horeca eenmalig aanpassen

  Het algemene sluitingsuur voor horecabedrijven is 02.00 uur.