Zoekresultaat 1 - 10 van 19 resultaten

 • Omgevingsvergunning

  Voor bepaalde werkzaamheden heeft u een omgevingsvergunning nodig. Bijvoorbeeld als u gaat (ver)bouwen, slopen, een alarminstallatie plaatst of een boom wilt kappen. In bepaalde gevallen mag u bouwen zonder een vergunning aan te vragen. Via het omgevingsloket online kunt u nagaan of u een omgevingsvergunning nodig hebt.

 • Herinrichting Bosboomgaard

  De herinrichting van de Bosboomgaard is bijna afgerond. Komende week volgt er een nieuwsbrief met een update. Wil je ook onze nieuwsbrief ontvangen? Meld je aan via de knop hieronder.

 • Rijbewijs online verlengen

  U kunt online uw rijbewijs verlengen, een categorie laten toevoegen of een her-afgifte na opheffing ongeldigverklaring. U regelt dat online via de RDW.

 • Geluidsontheffing

  Voor tuinfeesten, nachtelijke werkzaamheden of muziek maken via luidsprekers op voertuigen heeft u een geluidsontheffing nodig. Onnodig geluid maken is namelijk niet toegestaan. Als u dit toch wilt doen kunt u de ontheffing aanvragen.

 • Achternaam kind kiezen

  Bij de geboorte van uw eerste kind kiest u welke achternaam uw kind krijgt. Uw eigen achternaam, die van uw partner of een combinatie.

 • Vergoeding planschade aanvragen

  Is uw woning of bedrijfspand door een planologisch (ruimtelijk) besluit van de gemeente minder waard geworden, hebt u minder woongenot of minder inkomsten? Dan kunt u een vergoeding van planschade aanvragen.

 • BonVie

  Op de begane grond van BonVie is in 2023 veel veranderd. Naast bestaande gebruikers zoals Syndion, een fysiotherapiepraktijk en de Logopedie Kinderpraktijk, heeft het Sociaal Team Culemborg nu een prominentere plek gekregen. Aanpassingen zijn gemaakt om aan de wensen van de verschillende gebruikers te voldoen. Er staat een verbouwing gepland tegen eind 2024, inclusief de ontwikkeling van de ontmoetingsruimte.

 • Digitaal Opkopers Loket

  Bent u een ondernemer die handelt in tweedehands goederen? Meld u dan aan als handelaar. Dit is verplicht en gaat via het Digitaal Opkopers Loket (DOL). Dit loket maakt melden gemakkelijk, betrouwbaar en veilig.

 • Evenementpromotie

  Evenementen in Culemborg kunt u op verschillende manieren onder de aandacht brengen. Zoals op Culemborg Klopt en de digitale borden.

 • Gebruik van uw privacyrechten (AVG)

  In de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) staat hoe wij met persoonsgegevens moeten omgaan. Wilt u weten welke persoonsgegevens wij van u (hebben) verwerkt? Wilt u deze gegevens inzien, wijzigen of verwijderen? Of wilt u één van de andere privacyrechten uitoefenen? Dan kunt u een verzoek indienen.