Zoekresultaat 1 - 10 van 69 resultaten

 • Gymzaal huren

  De gymzalen verhuren we alleen voor sportactiviteiten. Wij verhuren de gymzalen niet voor kinderfeestjes/verjaardagsfeesten.

 • Uittreksel Basisregistratie Personen

  Soms heeft u een uittreksel uit de basisregistratie personen (BRP) nodig. Dit is een officiële verklaring dat u in de gemeente West Betuwe staat ingeschreven. Op het standaard uittreksel staat uw naam, adres, geboorteplaats en –datum.

 • Vluchtelingenpaspoort

  Voor vluchtelingen is er een speciaal vluchtelingenpaspoort. U kunt dit aanvragen als u een verblijfsvergunning type III of IV heeft. Het paspoort is in alle landen geldig, behalve in het land waarvan u een nationaliteit heeft. U maakt daarvoor een afspraak.

 • Aanmelden voor de herdenking twee jaar oorlog

  Meld je via onderstaande knop aan.

 • Rijbewijs online verlengen RDW

  Wilt u uw rijbewijs verlengen, een categorie laten toevoegen of een her-afgifte na opheffing ongeldigverklaring aanvragen? Dat kan bij RDW online. Hiervoor heeft u een Android smartphone versie 7.0 of hoger of een iPhone 7 of hoger met iOS versie 13.2 of hoger nodig.

 • Dringend psychische hulp

  Soms heeft iemand psychische problemen die hij of zij uit eigen beweging niet kan/gaat oplossen. Dan is gedwongen zorg misschien nodig. Kent u zo iemand? Bel dan met het Meldpunt Bijzondere Zorg (MBZ) van GGD Gelderland-Zuid.

 • Vreemdelingenpaspoort

  Als u geen Nederlandse nationaliteit heeft, in Nederland woont en geen reisdocument kunt krijgen van de autoriteit in uw eigen land, kunt u een vreemdelingenpaspoort krijgen. U kunt dit aanvragen als u een verblijfsvergunning type I of II heeft.

 • Garantstelling of logiesverstrekking

  Een garantstelling of logiesverstrekking is een verklaring waarin staat dat u iemand uit het buitenland uitnodigt om naar Nederland te komen. U stuurt de ingevulde garantstelling of logiesverstrekking naar de betreffende persoon. Een garantstelling of logiesverstrekking kunt u downloaden vanaf de website van de Immigratie en Naturalisatie Dienst (IND).

 • Sticker tegen brievenbusreclame

  Vraag een nee/ja of een nee/nee sticker aan voor op uw brievenbus.

 • Aangifte overlijden

  Meestal doet de uitvaartondernemer de aangifte van overlijden bij de gemeente. Als nabestaande kunt u dit ook zelf doen. U doet de aangifte in de gemeente waar de persoon is overleden. Uitvaartondernemers hebben de mogelijkheid om online aangifte van overlijden te doen. U maakt hiervoor gebruik van eHerkenning. Dit is een 'DigiD voor bedrijven' waarmee u veilig kunt inloggen bij overheidsinstanties.