Zoekresultaat 1 - 10 van 12 resultaten
- Kwijtschelding belastingen aanvragen
Heeft u een laag inkomen en geen vermogen? Vraag kwijtschelding aan van gemeentelijke belastingen. U hoeft die dan misschien niet te betalen, of maar voor een deel. U kunt kwijtschelding aanvragen voor: U kunt geen kwijtschelding krijgen voor: U kunt kwijtschelding aanvragen als: Bent u ondernemer en krijgt u een Bbz-uitkering? Dan kunt u kwijtschelding...
- Bron: 's-Gravenhage (Gemeente)
- 2024-11-07
- Kwijtschelden gemeentebelastingen
Kunt u de afvalstoffenheffing en riool- en waterzorgheffing niet betalen? Vraag dan bij de gemeente kwijtschelding aan. Misschien hoeft u deze heffingen dan voor een deel of helemaal niet te betalen. Dien uw verzoek in voor de laatste vervaldag van de belastingaanslag. Deze vervaldag vindt u op uw aanslagbiljet. Totdat over uw verzoek is beslist, krijgt u uitstel van betaling van deze heffingen. U heeft 15 minuten de tijd om de digitale kwijtschelding in te vullen. Verzamel daarom vooraf de benodigde bewijsstukken om digitaal bij uw verzoek te voegen.
Mogelijk heeft u DigiD nodig. Komt u er niet uit? Bel 14 070 of gebruik het contactformulier
- Bron: Leidschendam-Voorburg (Gemeente)
- 2024-11-05
- Parkeervergunning voor bedrijven
In een groot gedeelte van Maastricht geldt betaald parkeren of parkeren voor vergunninghouders. Deze gebieden zijn ingedeeld in de A1-zone (centrum), A2-zone en de B-zone (buiten de singels). Als uw bedrijf in deze zones is gevestigd, kunt u in aanmerking komen voor een parkeervergunning. Voor de sector Céramique kunt u geen parkeervergunning aanvragen. De betaalde- en vergunningshouderszones kunt u bekijken op de kaart met parkeergebieden.
- Bron: Maastricht (Gemeente)
- 2024-11-05
- Kwijtschelding belastingen en heffingen
Als u de gemeentebelasting niet kunt betalen, kan de gemeente misschien uw belasting kwijtschelden. Neem voor meer informatie contact op met de gemeente.
- Bron: Krimpenerwaard (Gemeente)
- 2024-11-08
- Parkeervergunningen
In het centrum van Zevenaar geldt betaald parkeren. In de wijken rondom het centrum zijn zones voor vergunninghouders ingesteld. Op die plaatsen mag alleen geparkeerd worden met een bewonersvergunning of een kraskaart voor bezoekers. In het 'Digitaal Loket Parkeren' kunt u zelf een vergunning of kraskaarten aanvragen, een kenteken wijzigen of de vergunning opzeggen. Zo regelt u makkelijk en snel alles voor uw parkeervergunning.
- Bron: Zevenaar (Gemeente)
- 2024-11-06
- Parkeervergunning voor bewoners
U kunt een bewonersparkeervergunning aanvragen als u in een straat met betaald parkeren woont en uw auto niet op uw eigen terrein kunt parkeren. U vraagt de vergunning aan via parkeren.haarlem.nl. Bel 14 023 als u vragen hebt of hulp nodig hebt bij uw online aanvraag.
- Bron: Haarlem (Gemeente)
- 2024-11-04
- Aanmelden parkeren bezoek en mantelzorgers
Meld bezoekers en mantelzorgers aan op uw bezoekersparkeervergunning of mantelzorgparkeervergunning.
- Bron: Rotterdam (Gemeente)
- 2024-11-07
- Aanslag betalen
Zelf overmaken of via automatische betaling (incasso) een belastingaanslag betalen.
- Bron: Vijfheerenlanden (Gemeente)
- 2024-11-07
- Kwijtschelding gemeentelijke belastingen
Als u de gemeentelijke belastingen niet kunt betalen, kunt u bij de gemeente kwijtschelding aanvragen. Dit geldt ook voor zelfstandige ondernemers met een beperkt inkomen (alleen voor aanslagen die privé aan u zijn opgelegd). Kwijtschelding aanvragen is mogelijk voor de aanslagen onroerendezaakbelasting (OZB), riool- en waterzorgheffing en afvalstoffenheffing.
- Bron: Westerveld (Gemeente)
- 2024-11-07
- Parkeervergunning voor bewoners
In de binnenstad van Zwolle en de wijken daaromheen geldt betaald parkeren. Woont u in een buurt met betaald parkeren? Dan kunt u een parkeervergunning aanvragen. Voldoet u aan de voorwaarden? Dan krijgt u de parkeervergunning meteen. Tenzij er een wachtlijst is. Of als de auto niet op uw naam staat.
- Bron: Zwolle (Gemeente)
- 2024-11-04