Zoekresultaat 1 - 10 van 128 resultaten

 • Afvalbak (kliko) of afvalpas kwijt, gestolen of kapot

  De meeste adressen hebben drie afvalbakken. Een grijze container voor restafval, een groene voor gft-afval en een blauwe voor oud papier. Sommige inwoners hebben een afvalpas voor verzamelcontainers in de buurt. Is uw container of afvalpas kwijt, gestolen of kapot? Of wilt u een afvalpas of container aanvragen? Lees hier wat u moet doen.

 • Adresonderzoek

  Wilt u iemand laten uitschrijven die niet meer op uw adres woont? Bijvoorbeeld omdat u steeds post krijgt voor oude bewoners? Of omdat iemand zich niet wil uitschrijven? Dan kunt u de gemeente vragen een adresonderzoek te starten. U kunt het adresonderzoek aanvragen met DigiD (start aanvraag (DigiD)) of anoniem (start aanvraag). Bij anoniem kunt u de velden met uw persoonsgegevens en e-mailadres leeglaten.

 • Terras plaatsen

  U hebt een vergunning nodig als u een terras wilt plaatsen bij uw horecabedrijf. Zelfs als u het terras op eigen terrein plaatst. Vraag de vergunning ook aan als u een uitstalling, een bloembak of straatmeubel wilt plaatsen. Wilt u schermen, daken of vlonders plaatsen op uw terras? Dan kan het zijn dat u hiervoor een aparte vergunning bouwen moet aanvragen.

 • Gehandicaptenparkeerplaats

  Bent u minder valide? Dan kunt u een individuele gehandicaptenparkeerplaats aanvragen. Bij deze parkeerplaats staat het kenteken van uw voertuig vermeld. Zo kan iedereen zien dat deze plaats alleen voor u is. U moet in het bezit zijn van een geldige gehandicaptenparkeerkaart voordat u een gehandicaptenparkeerplaats kunt aanvragen.

 • Rioolaansluiting aanvragen

  Heeft uw woning of pand nog geen aansluiting op het openbare rioolstelsel van de gemeente Goes? De gemeente verzorgt de aansluiting van uw woning, bedrijf of gebouw vanaf uw perceelgrens op het openbare rioolstelsel. Hier leest u hoe u deze rioolaansluiting aanvraagt.

 • Vul je fietspaspoort in!

  Wij bestrijden fietsendiefstal u ook? Vul het fietspaspoort in!

 • Ongehuwdverklaring aanvragen

  Een ongehuwdverklaring (verklaring burgerlijke staat) kunt u gebruiken om te bewijzen dat u niet getrouwd bent. Bijvoorbeeld als u in het buitenland wilt trouwen. Een ongehuwdverklaring is een uittreksel uit de Basisregistratie Personen (BRP).

 • Vermoeden fraude met (kopie) reisdocument melden

  U kunt slachtoffer worden van identiteitsfraude door oneigenlijk gebruik van uw paspoort of Nederlandse identiteitskaart, een kopie daarvan of van het documentnummer.

 • Melding verkeerssituatie

  Wilt u een melding maken over een verkeerssituatie? Stuur dan een e-mail naar stadskantoor@goes.nl. Zet duidelijk in uw e-mail wat de situatie is en uw contactgegevens.

 • Trouwambtenaren

  De gemeente Goes heeft verschillende trouwambtenaren. Door op onderstaande knop te drukken gaat u naar het overzicht met de trouwambtenaren en de locaties. De trouwambtenaren stellen zich hier voor.