Zoekresultaat 1 - 7 van 7 resultaten

 • Duurzaam ondernemen

  Onze ambitie is om in 2050 geen uitstoot meer te hebben van broeikasgassen vanuit bedrijven. Om dit te bereiken, stimuleren en faciliteren we ondernemers bij het verduurzamen van hun bedrijven en bedrijventerreinen. Door uw bedrijfsproces of bedrijfspand te verduurzamen bespaart u op energiekosten. Bovendien is het prettiger werken in een goed geรฏsoleerd pand. Op deze pagina vindt u advies, inspiratie, financiering en informatie over wettelijke plichten. Heeft u vragen over duurzaam ondernemen? De gemeente helpt u graag op weg. Neem contact op via duurzaam@dinkelland.nl.

 • Nieuwsbrief voor ondernemers

  Wilt u op de hoogte blijven van het laatste ondernemersnieuws? Meld u dan nu aan voor onze ondernemersnieuwsbrief!

 • Ruimtelijke plannen ter inzage

  ruimtelijke plannen

 • Munitiedepot

  ๐—œ๐—ป๐—ณ๐—ผ๐—ฟ๐—บ๐—ฎ๐˜๐—ถ๐—ฒ ๐—ผ๐˜ƒ๐—ฒ๐—ฟ ๐—บ๐—ผ๐—ด๐—ฒ๐—น๐—ถ๐—ท๐—ธ ๐—ด๐—ฟ๐—ผ๐—ผ๐˜๐˜€๐—ฐ๐—ต๐—ฎ๐—น๐—ถ๐—ด ๐—บ๐˜‚๐—ป๐—ถ๐˜๐—ถ๐—ฒ๐—ฑ๐—ฒ๐—ฝ๐—ผ๐˜ ๐—ถ๐—ป ๐—”๐—ด๐—ฒ๐—น๐—ผ-๐—ฅ๐—ผ๐˜€๐˜€๐˜‚๐—บ Het ministerie van Defensie werkt aan een toekomstgerichte krijgsmacht. Binnen de NAVO wordt ook meer van de krijgsmacht gevraagd. Meer activiteiten betekent dat er meer ruimte nodig is: om te oefenen, voor infrastructuur, munitieopslag etc. In dat kader is het programma Ruimte voor Defensie opgesteld. Defensie is op zoek naar ruimte voor onder meer terreinen voor oefeningen met explosieven, laagvlieggebieden en ook een extra locatie voor grootschalige munitieopslag. Voor een extra locatie voor grootschalige munitieopslag heeft het ministerie van Defensie in Nederland acht potentiรซle locaties in beeld, waaronder een gebied in de buurt van Agelo-Rossum (Defensie noemt deze locatie Weerselo). Van deze acht potentiรซle locaties worden uiteindelijk รฉรฉn of twee definitief. Defensie heeft hier nog geen keuze in gemaakt. De gemeente Dinkelland heeft begin dit jaar, naar aanleiding van een procedure voor een zoeklocatie voor grootschalige munitieopslagdepot, bezwaar gemaakt in de vorm van een zienswijze. Defensie gaat over deze zoektocht en de communicatie hier omheen. Echter, wij zijn als gemeente ontevreden over de informatievoorziening vanuit Defensie richting inwoners, belanghebbenden en de gemeente zelf. Daarom pakken wij hier zelf een rol in. Op deze pagina houden wij u op de hoogte met informatie over een mogelijk grootschalig munitiedepot in Agelo-Rossum.

 • Huurinlichtingen

  Informatie over het huren.

 • Duurzaam ondernemen

  Wilt u uw bedrijfsproces of bedrijfspand verduurzamen en energiekosten besparen? Lees meer over hoe we ondernemers ondersteunen en laat u adviseren en inspireren. Ook leest u hier meer over mogelijk financiering en informatie over wettelijke plichten.

 • Zienswijze, bezwaar en beroep

  Zienswijze, bezwaar en beroep.