Zoekresultaat 1 - 10 van 12 resultaten

 • Paspoort voor vreemdelingen

  Woont u in Nederland zonder de Nederlandse nationaliteit? En kunt u geen paspoort krijgen van uw land van herkomst? Dan kunt u een vreemdelingenpaspoort aanvragen. Maak voor het aanvragen van een vreemdelingenpaspoort een afspraak.

 • Mijn Inkomen

  Heeft u zorgen over geld en krijgt u hiervoor hulp van de gemeente Venlo? Dan kunt u met 'Mijn Inkomen' gegevens over uw uitkering zelf online bekijken, uw inkomsten doorgeven, contactgegevens aanvullen en wijzigingen doorgeven. U logt in met DigiD.

 • Meteen melden

  Is er iets kapot bij u in de buurt? Bijvoorbeeld een lantaarnpaal of stoeptegel? Meld het ons meteen. Ook als het gaat om gedumpt afval of vernielingen. Ernstige problemen lossen we snel op. Minder dringende zaken plannen we in.

 • Aansprakelijk stellen van de gemeente

  U kunt de gemeente aansprakelijk stellen als u schade heeft geleden waarvoor de gemeente verantwoordelijk is.

 • Subsidie jeugdactiviteiten

  Als u binnen de gemeente Venlo activiteiten organiseert voor de jeugd van 0 tot 23 jaar, dan kunt u een structurele subsidie aanvragen. Subsidieaanvragen voor het volgende jaar dient u vóór 1 oktober van dit jaar in.

 • Subsidie warmtepomp

  Denkt u na om een warmtepomp aan te schaffen om uw woning te verduurzamen? Profiteer dan van de regeling van de gemeente Venlo. We kijken of uw woning hiervoor geschikt is. De gemeente ontzorgt en biedt een gemeentelijke subsidie aan.

 • Leerlingenvervoer

  Kan uw kind niet zelfstandig naar school? Dan kunt u in sommige gevallen een bekostiging in de reiskosten of aangepast vervoer aanvragen.

 • Subsidie cultuur

  Culturele verenigingen en stichtingen binnen de gemeente Venlo, die jaarlijks culturele activiteiten voor onze inwoners organiseren, kunnen een structurele subsidie aanvragen. Voor culturele projecten voor inwoners van de gemeente Venlo kunnen verenigingen en stichtingen een éénmalige subsidie aanvragen.

 • Subsidie toerisme en recreatie

  Wilt u binnen de gemeente Venlo een toeristisch-recreatief project of activiteit uitvoeren? Bent u een privaatrechtelijke organisatie zonder winstoogmerk en staat u ingeschreven bij de Kamer van de Koophandel? Dan kunt u een eenmalige projectsubsidie aanvragen.

 • Subsidie evenementen

  Als u een evenement organiseert, heeft u misschien recht op een eenmalige subsidie. De subsidie is bedoeld om u te helpen bij het betalen van de kosten. Beeldbepalende evenementen kunnen een structurele subsidie aanvragen.