Zoekresultaat 1 - 7 van 7 resultaten

 • Marktstandplaatsvergunning aanvragen, wijzigen of opzeggen

  Voor ambulante handelaren (marktkooplieden): wilt u op een markt in de gemeente Groningen een standplaats innemen om te handelen? Dan hebt u een marktvergunning nodig. Die vergunning vraagt u aan bij de gemeente. Ook wijzigingen moet u aanvragen.

 • Gratis les over omgaan met geld

  Team Preventie van de Groningse Kredietbank (GKB) verzorgt gratis voorlichtingen, gastlessen, cursussen en workshops. Bent u geïnteresseerd om voor uw school of organisatie jeugd of volwassenen beter te leren omgaan met geld? Dan kunt u vrijblijvend een aanvraag indienen via het contactformulier. Team Preventie neemt contact met u op en bespreekt samen met u de mogelijkheden.

 • Afval scheiden in Groningen

  Online-afvalkaart: vind de juiste afvalcontainer bij u in de buurt.

 • Seizoenstandplaats of continue vergunning aanvragen

  Bent u ambulant handelaar en wilt u op een vaste plek producten verkopen? Bijvoorbeeld bij een supermarkt, winkelcentrum, in een winkelstraat of park? Dan hebt u een seizoenstandplaats of continue vergunning nodig. Ook als u voor een deel van het jaar wilt handelen. Deze vergunning vraagt u aan bij de gemeente.

 • Minder belasting betalen? Vraag kwijtschelding aan

  Hebt u een laag inkomen? En weinig vermogen? Vraag dan kwijtschelding aan. Dan hoeft u weinig of geen gemeentelijke belasting te betalen. De gemeente Groningen heeft de regels voor kwijtschelding versoepeld. Kwijtschelding vraagt u aan bij het Noordelijk Belastingkantoor.

 • Aanmelden basisschool

  In Nederland gaan kinderen van 4 jaar voor het eerst naar de basisschool.

 • Aanmelden jaarplanning grote evenementen

  De procedure van de jaarplanning voor grote evenementen wordt in 2 fasen doorlopen.