Zoekresultaat 1 - 10 van 10 resultaten

 • Jeugd en gezinsvragen

  Waar kan ik terecht voor vragen over het opvoeden en opgroeien van mijn kind? Wat doe ik als mijn kind jeugdhulp nodig heeft, bijvoorbeeld omdat er gedragsproblemen zijn? Bel of mail (jeugd@westbetuwe.nl) met het Team sociaal.

 • Trouwlocaties

  De trouwlocaties in de gemeente West Betuwe.

 • Carbid schieten

  Wilt u carbidschieten met de jaarwisseling? Dan heeft u hiervoor een vergunning nodig. Vraag minstens 8 weken van te voren een vergunning aan.

 • Schuldhulpverlening

  Wanneer u er niet uitkomt met uw schuldeisers, kunt u schuldhulpverlening aanvragen. Maar u kunt ook langskomen als u advies wilt over uw inkomsten en uitgaven. Of als er veranderingen zijn op financieel gebied, bijvoorbeeld als u uw baan bent kwijtgeraakt of gaat scheiden. Door op tijd bij ons langs te komen, voorkomt u vaak schulden.

 • Kernagenda Rumpt

  Op deze agenda staan activiteiten die de inwoners van Rumpt en de gemeente belangrijk vinden voor de komende jaren.

 • Eenmalige energietoeslag, inwoners met laag inkomen

  U kunt de energietoeslag niet meer aanvragen. Aanvragen kon tot 1 juli 2024. Heeft u kortgeleden nog een aanvraag gedaan voor de energietoeslag? Dan krijgt u binnenkort bericht van de gemeente.

 • Meteren - Kavels Buytenplaets

  Uw eigen droomwoning bouwen op een riante bouwkavel gelegen aan het water én in een prachtig ruim opgezette wijk? In De Buytenplaets, onderdeel van nieuwbouwwijk De Plantage in Meteren, biedt de gemeente de laatste twee kavels te koop aan. De kavels worden aangeboden via inschrijving en loting. U kunt digitaal inschrijven van 17 juni 2024 9:00 uur tot en met 8 juli 2024 17:00 uur.

 • Kernagenda Gellicum

  De gemeente West Betuwe maakt zich, samen met inwoners, sterk voor prettig wonen en leven in Gellicum en het buitengebied. Enkele inwoners zijn vertegenwoordigd in een werkgroep, die zich bezighoudt met het opstellen van de ‘kernagenda’. Op deze agenda staan aandachtspunten die de inwoners en de gemeente belangrijk vinden voor de komende jaren.

 • Yes 18 jaar! En nu?

  Als volwassene mag je ineens heel veel, maar moet je ook heel veel. Wanneer je 18 wordt, moet je veel zaken regelen. Je bent zelf verantwoordelijk voor je eigen financiën en de administratie die hierbij komt kijken. Het aanvragen van een eigen DigiD, het afsluiten van een zorgverzekering, zorgtoeslag aanvragen of het registreren als donor. Wij helpen je om je zaken goed te regelen.

 • Voorgenomen vastgoedtransacties

  Bekendmaking van een (voorgenomen) vastgoedtransactie omvat verkoop, verhuur, erfpacht, zakelijke rechten en ruilingen van vastgoed en grond(en) die eigendom zijn van de gemeente. De bekendmakingen staan 20 dagen online. De gemeente publiceert de voorgenomen vastgoedtransactie(s) om ruimte te bieden aan gegadigden om mee te dingen. Dit doen we ook vanwege de uitspraak van de Hoge Raad in het ‘Didam-arrest’ van 26 november 2021. Hieronder kunt u per onroerende zaak de motivatie van de gemeente West Betuwe zien om een overeenkomst met de beoogde partij aan te gaan. Wilt u ook in aanmerking komen, geef dit schriftelijk gemotiveerd aan binnen de 20 dagen termijn via gemeente@westbetuwe.nl onder vermelding van het zaaknummer. Dit zaaknummer vindt u bij de publicatie.