Zoekresultaat 1 - 10 van 14 resultaten

 • Aansprakelijkstelling van de gemeente

  Heeft u schade geleden en denkt u dat de gemeente hiervoor aansprakelijk is? Dan kunt u hiervoor een schadeclaim indienen.

 • In beroep gaan

  Bent u het niet eens met de beslissing op uw bezwaar(schrift)? Dan kunt u bij de rechtbank in beroep gaan. In de beslissing op uw bezwaar staat of dit kan. 

 • Aanwijzing vaste trouwlocatie

  Bent u eigenaar of beheerder van een pand? Dan kunt u uw locatie als vaste huwelijkslocatie aanmelden.

 • Klacht over de gemeente

  Bent u niet tevreden over medewerkers of dienstverlening van gemeente Gouda? Dan kunt u een klacht indienen.

 • Ter inzage

  Bent u op zoek naar plannen of stukken die op dit moment ter inzage liggen? Kijk dat op onze overzichtspagina over stukken ter inzage.

 • Vooroverleg

  Voordat u een omgevingsvergunning aanvraagt, kunt u uw plan met de gemeente bespreken. Dat heet een vooroverleg. Een vooroverleg is verstandig als uw (bouw)plan sterk afwijkt van de regels in het bestemmingsplan, uw (bouw)plan veel gevolgen heeft voor de omgeving of uw plannen met een monument te maken hebben. U krijgt van de gemeente dan een advies over of uw…

 • Melding schade aan gemeentelijk eigendom

  Ziet u schade aan een boom, planten, straatmeubilair, de weg of iets anders van de gemeente? Of heeft u zelf schade veroorzaakt aan iets van de gemeente? Is er olie, benzine, diesel of koelvloeistof uit uw voertuig gelekt op de weg? Geef dit dan aan ons door. Als u uw contactgegevens in de melding achterlaat, neemt de gemeente contact met…

 • Bibob-onderzoek

  De gemeente mag uw achtergrond en uw bedrijf onderzoeken als u een exploitatie- of een alcoholvergunning aanvraagt. Dit wordt gedaan met een Bibob-onderzoek. Tijdens dit onderzoek, bepaalt de gemeente of er een risico is dat de vergunning gebruikt gaat worden voor criminele activiteiten.

 • Bezwaar

  Het kan gebeuren dat u het niet eens bent met een besluit van de gemeente. Bijvoorbeeld omdat u een vergunning of uitkering hebt aangevraagd, maar niet hebt gekregen. U kunt dan bezwaar maken door een bezwaarschrift naar de gemeente te sturen. Bent u het niet eens met uw WOZ-waarde en wilt u bezwaar maken, ga dan naar de website van…

 • Verklaring omtrent gedrag (VOG)

  Solliciteert u naar een functie waarbij bijvoorbeeld wordt gewerkt met vertrouwelijke gegevens of kwetsbare personen? Dan kan uw werkgever vragen om een 'verklaring omtrent gedrag' (VOG). Voor sommige functies zoals taxichauffeur is de verklaring wettelijk verplicht.