Zoekresultaat 1 - 8 van 8 resultaten

 • Aanvraag AVG verzoek inzage persoonsgegevens

  Wilt u weten welke gegevens de gemeente van u heeft? Dien dan een Aanvraag AVG in.

 • Projecten in Molenlanden

  De gemeente Molenlanden telt 20 kernen waar altijd wel gebouwd wordt. Door particulieren en ontwikkelaars en (al dan niet in samenwerking met) de gemeente.

 • Inkoopbeleid en Social return

  Als u zaken wilt doen met de gemeente krijgt u te maken met het gemeentelijk inkoop- en aanbestedingsbeleid.

 • Verloren en gevonden voorwerpen

  Heeft u op straat een voorwerp verloren? Meld dit dan bij de gemeente.

 • Bedrijventerreinen

  Gemeente Molenlanden biedt ondernemers een ideale vestigingslocatie aan. Landelijk en toch dicht bij de Randstad.

 • Bedrijfsvestiging

  Gemeente Molenlanden heeft een ideale ligging in de regio met een ruime variatie aan bedrijvigheid. Zo is Molenlanden goed te bereiken vanaf de A15 en de A27 en heeft een unieke ligging langs de rivier de Lek met een goede verbinding over het water naar de haven van Rotterdam.

 • Koop Lokaal

  Veel ondernemers, met name winkeliers, horeca, sportscholen en de contactberoepen zoals kappers en schoonheidsspecialisten in Molenlanden hebben door de coronacrisis een pittige tijd achter de rug. Aan de andere kant laten de ondernemers ook veerkracht en creativiteit zien. We starten de campagne Koop Lokaal om lokale ondernemers met hun bedrijf in de schijnwerpers te zetten. Om daarmee inwoners te stimuleren juist nu gebruik te maken van het ruime aanbod aan winkels in de gemeente.

 • Verklaring omtrent gedrag (VOG)

  Uw werkgever kan de aanvraag digitaal voor u klaar zetten via Justis.nl. Met een volledig ingevuld papieren aanvraagformulier kunt u via “Vraag hier uw Verklaring omtrent het Gedrag aan” met uw DIGID de aanvraag indienen en betalen. Een verklaring omtrent het gedrag (VOG) is een bewijs van goed gedrag. U heeft dit nodig als u gaat werken in bijvoorbeeld het onderwijs of de kinderopvang. U vraagt een VOG samen met uw werkgever online aan.