Zoekresultaat 1 - 8 van 8 resultaten

 • Gemeentegrond gebruiken

  Als u grond van de gemeente wilt gebruiken, hebt u toestemming nodig van de gemeente. Bijvoorbeeld als u gemeentegrond wilt gebruiken:

 • Bezwaar en beroep

  Als u het niet eens bent met een besluit van de gemeente, kunt u binnen 6 weken bezwaar maken. Het bezwaarschrift moet binnen 6 weken na bekendmaking van het besluit ingediend zijn. D

 • Loterij, prijsvraag, bingo organiseren

  Een loterij, prijsvraag of bingo is een kansspel. Een kansspel heeft de volgende kenmerken:

 • Materialen lenen

  U kunt van de gemeente materialen of materieel lenen. Bijvoorbeeld het gebruik van dranghekken en andere voorzieningen voor het houden van evenementen. Wilt u materialen lenen, vraag dit dan aan bij de gemeente.

 • Verhuizen naar Nederland

  Komt u vanuit het buitenland in Waddinxveen wonen? En verblijft u langer dan 4 maanden in Nederland? Binnen 5 dagen na aankomst in Nederland doet u persoonlijk aangifte in het gemeentehuis bij de gemeente Waddinxveen.

 • Vertrouwenspersonen sociaal domein

  Het sociaal team van de gemeente Waddinxveen doet er alles aan om u zo goed mogelijk te ondersteunen en helpen. Toch kan het gebeuren dat u niet tevreden bent. Heeft u vragen of klachten over zorg, jeugdzorg of werk en inkomen? En komt u er niet meer uit met de gemeente? Dan kunt u terecht bij 1 van de 2 vertrouwenspersonen sociaal domein.

 • Opvragen persoonsgegevens

  De gemeente houdt persoonsgegevens bij over alle inwoners in de Basisregistratie Personen (BRP). Deze gegevens heeft de gemeente nodig wanneer u bijvoorbeeld gaat trouwen of wanneer uw paspoort verloopt. Als dit nodig is, kan de gemeente uw gegevens ook delen met andere instellingen die wettelijke taken uitvoeren, zoals de Belastingdienst, justitie of de politie. Of met organisaties zoals pensioenfondsen en woningcorporaties.

 • Onroerend goed van gemeente kopen, huren of pachten

  De gemeente is eigenaar van onroerend goed, zoals huizen en gebouwen. Als u een huis of gebouw van de gemeente wilt kopen, huren of pachten dan kunt u dit aanvragen. Geef bij de aanvraag aan om welk huis of gebouw het gaat. Geef ook aan waarvoor u het wilt gebruiken.