Zoekresultaat 1 - 4 van 4 resultaten

 • Afschrift burgerlijke stand

  Een afschrift van de burgerlijke stand heeft u nodig als u een geboorte, overlijden, huwelijk, scheiding of partnerregistratie schriftelijk wilt bewijzen. U vraagt dit aan bij de gemeente waar de gebeurtenis heeft plaatsgevonden.

 • Aangifte levenloos geboren kind

  Als een baby levenloos geboren wordt, kunt u als ouder bij de gemeente waar het kind is geboren een akte van geboorte (levenloos) laten opmaken. Een officieel bewijs dat het kind geboren is. U maakt hiervoor een afspraak.

 • Bezwaar tegen gemeentelijke besluiten

  Als u het niet eens bent met een besluit van de gemeente kunt u bezwaar maken. Een bezwaar stuurt u digitaal (met DigiD of eHerkenning) of per post op. Een bezwaar kunt u niet e-mailen. Let op: wilt u reageren op een ingediende aanvraag voor een vergunning? Dan kunt u dat mailen aan Puza-BO-Ondersteuning@hilversum.nl.

 • Verhuizen naar of binnen de gemeente

  Als u verhuist binnen of naar Hilversum, geef dit dan door aan de gemeente. Dit kan vanaf 4 weken voor, tot 5 dagen na uw verhuisdatum. Dit kan online met DigiD of persoonlijk op het Stadskantoor. Als u verhuist van Hilversum naar een andere gemeente, meldt u dit bij uw nieuwe gemeente.