Zoekresultaat 1 - 10 van 14 resultaten

 • Huren gemeentelijke sportplekken

  De gemeente heeft een aantal sportplekken in eigen beheer. Plekken in de openbare ruimte, zoals de Cruyff Courts, zijn vrij te gebruiken. Andere sportplekken kunt u huren.

 • Handtekening legaliseren

  Als u moet bewijzen dat uw handtekening echt van u is, laat uw handtekening dan legaliseren (voor echt verklaren) bij de gemeente. U zet uw handtekening waar de ambtenaar bij is. U maakt hiervoor een afspraak.

 • Aangifte overlijden

  Als u zelf aangifte van overlijden wilt doen, dan doet u dat in de gemeente van overlijden. U moet hiervoor een afspraak maken. Als uitvaartondernemer kunt u met e-herkenning ook digitaal aangifte doen van overlijden en lijkvinding.

 • Geslachtswijziging

  Een geslachtsaanpassing op de geboorteakte kunt u aanvragen in de gemeente waar u geboren bent. U maakt hiervoor een afspraak. Als u wilt kunt u dan ook uw voornaam of voornamen laten aanpassen.

 • Aangifte levenloos geboren kind

  Als een baby levenloos geboren wordt, kunt u als ouder bij de gemeente waar het kind is geboren een akte van geboorte (levenloos) laten opmaken. Een officieel bewijs dat het kind geboren is. U maakt hiervoor een afspraak.

 • Paspoort voor vluchtelingen

  U woont in Nederland, u bent een vluchteling en u heeft een verblijfsvergunning. U heeft geen identiteitsbewijs uit uw land van herkomst. Als u naar het buitenland wilt, heeft u een vluchtelingenpaspoort nodig. U maakt hiervoor een afspraak.

 • Identiteitskaart

  U wilt een identiteitskaart aanvragen of verlengen, voor uzelf of voor uw kind. U maakt hiervoor een afspraak. U moet persoonlijk aanwezig zijn bij het aanvragen en het ophalen. Dit geldt ook voor (jonge) kinderen. Na 10 werkdagen kunt u uw nieuwe identiteitskaart ophalen.

 • Paspoort

  U wilt een paspoort aanvragen of verlengen, voor uzelf of voor uw kind. U maakt hiervoor een afspraak. U moet persoonlijk aanwezig zijn bij het aanvragen en het ophalen. Dit geldt ook voor (jonge) kinderen. Na 10 werkdagen kunt u uw nieuwe paspoort ophalen.

 • Paspoort voor vreemdelingen

  U woont in Nederland en heeft een verblijfsvergunning. U heeft niet de Nederlandse nationaliteit en geen vluchtelingenstatus. U heeft geen identiteitsbewijs uit uw land van herkomst. Als u naar het buitenland wilt, heeft u een vreemdelingenpaspoort nodig. U maakt hiervoor een afspraak.

 • Levenloos geboren kind inschrijven

  U kunt een levenloos geboren kind in laten schrijven in de Basisregistratie Personen (BRP). Dat is niet verplicht. U maakt hiervoor een afspraak. De enige voorwaarde is dat u op het moment van de aanvraag in Nederland woont of gaat wonen.