Zoekresultaat 1 - 6 van 6 resultaten

 • Zwerfdieren

  Als u een hond, kat of ander dier op straat vindt, kunt u dat melden bij de gemeente. De gemeente schakelt dan de dierenambulance in of een dierenopvangcentrum.

 • Bezwaarschrift belastingen

  Bezwaar maken kan tot 6 weken na de datum die op uw aanslag of beschikking staat.

 • Twentebad

  Het Twentebad stamt uit 1972 en is uitgegroeid tot een modern en aantrekkelijk zwembad. U kunt er terecht voor zwemles maar ook vele andere activiteiten. Denk daarbij bijvoorbeeld aan baby- en peuterzwemmen, aquasporten, aquafit en speciale lessen voor mensen met een (tijdelijk) lichamelijk probleem.

 • Bedrijven Investeringszone (BIZ) centrum Hengelo

  Een Bedrijven Investeringszone (BIZ) is een aangewezen gebied, waarin bedrijven samenwerken aan het verbeteren van onder andere de leefbaarheid, veiligheid en ruimtelijke kwaliteit. Voor dat doel hebben de bedrijven een vereniging of stichting opgericht.  Op deze kaart  (Pdf) is het gebied in het...

 • Automatische incasso gemeentelijke belastingen

  De jaarlijkse aanslag voor de gemeentelijke belastingen moet u binnen 2 maanden betalen. U kunt ook in 10 termijnen betalen als u kiest voor automatische incasso. Deze aanslag ontvangt u ieder jaar eind februari van het Gemeentelijk Belastingkantoor Twente (GBTwente).

 • Gesubsidieerde rechtsbijstand

  Bij gesubsidieerde rechtsbijstand vergoedt de overheid een deel van de kosten die u maakt wanneer u een advocaat of mediator (bemiddelaar) nodig hebt. Dat heet een toevoeging. U betaalt wel altijd een eigen bijdrage. De hoogte van die eigen bijdrage is afhankelijk van uw inkomen en vermogen. Voor...