Zoekresultaat 1 - 7 van 7 resultaten

 • Bezwaar en beroep

  Bent u het niet eens met een besluit van de gemeente? Dan kunt u bezwaar maken. Heeft u dat gedaan en bent u het niet eens met de beslissing over uw bezwaar? Dan kunt u in beroep gaan bij de rechtbank.

 • Geldzorgen en schuldhulpverlening

  Heeft u geldzorgen of schulden? U kunt bij financiële zorgen zelf contact opnemen met de gemeente. Dat kan ook als er nog geen schulden of betalingsachterstanden zijn. De gemeente gaat samen met u op zoek naar oplossingen en helpt bij betalingsachterstanden.

 • Geveltuinen en boomtuinen

  Als u een geveltuin wilt laten aanleggen of één of meerdere boomspiegels wilt adopteren en inrichten als boomtuin, dan kunt u dit doorgeven via een melding openbare ruimte.

 • Paspoort

  Een paspoort vraagt u persoonlijk aan in het Stadskantoor. Maak hiervoor een afspraak. Ophalen van uw paspoort kan op de 5e werkdag na 11.00 uur.

 • Erkennen van een kind

  Bent u niet getrouwd en heeft u geen geregistreerd partnerschap? Dan heeft uw kind bij de geboorte wettelijk gezien alleen een moeder. Als u de wettelijke vader of duomoeder wilt zijn dan moet u het kind erkennen.

 • Trouwen in Venlo

  Trouwen of een geregistreerd partnerschap aangaan. In Venlo kunt u trouwen op elke dag van de week en u kunt kiezen uit diverse locaties. Zodra u aangifte heeft gedaan, nemen wij contact op om dit moment, samen met u, goed te regelen.

 • Paspoort en ID-kaart voor Nederlanders die in het buitenland wonen

  Woont u als Nederlander in het buitenland? U kunt in de gemeente Venlo een Nederlands paspoort en/of Nederlandse identiteitskaart aanvragen. Vul het formulier in en voeg de documenten toe. Als uw aanvraag compleet is, ontvangt u binnen 20 werkdagen een link om de afspraak binnen één week in te plannen.