Zoekresultaat 1 - 10 van 12 resultaten

 • Verhuur gymlokalen, sportzalen en sporthallen

  Met uw club of vereniging een heel seizoen volleyballen? Gezellig een balletje trappen met alle sportievelingen uit de buurt? Lekker apenkooien of tikkertje doen tijdens een kinderfeestje? In de gemeente Hengelo zijn ruim twintig verschillende gymlokalen, sportzalen en sporthallen te huur!

 • Vertrek naar het buitenland

  Gaat u 8 maanden of langer naar het buitenland, dan moet u zich uitschrijven bij de gemeente. Dit doet u vanaf vijf dagen voor vertrek. U kunt uw verhuizing niet eerder doorgeven.

 • Verklaring omtrent het gedrag (VOG)

  U hebt dit soms nodig voor een nieuwe baan of vrijwilligerswerk. Een VOG kan ook nodig zijn voor het aanvragen van een visum of bepaalde vergunningen.

 • Zwerfdieren

  Als u een hond, kat of ander dier op straat vindt, kunt u dat melden bij de gemeente. De gemeente schakelt dan de dierenambulance in of een dierenopvangcentrum.

 • Trouwen en geregistreerd partnerschap

  Uw trouwdag of partnerschapsregistratie start met het prikken van een datum. U kunt in Hengelo in het stadhuis trouwen, op een aangewezen buitenlocatie op op een zelf gekozen locatie. U moet van uw voorgenomen huwelijk of het geregistreerde partnerschap melding doen bij de gemeente waar u gaat trouwen.

 • Bezwaar maken (uitkering)

  Heeft u een aanvraag ingediend voor een uitkering? Of is uw uitkering gewijzigd? En bent u het niet eens met het besluit van de gemeente? Dan kunt u bezwaar maken.

 • Paspoort, reisdocument voor vluchtelingen

  Het vluchtelingenpaspoort is voor mensen die zijn erkend als vluchteling in Nederland. Met een vluchtelingenpaspoort kunt u zich legitimeren en naar het buitenland reizen. Behalve naar het land van herkomst. Soms hebt u ook een visum nodig. De ambassade van het land waar u heengaat heeft daarover meer...

 • Basisregistratie Personen (BRP), doorgeven correcties

  Als u vindt dat uw gegevens niet goed of niet volledig zijn opgenomen in de Basisregistratie Personen (BRP), dan kunt u de gegevens laten wijzigen in uw woongemeente.

 • Afspraak maken, wijzigen of afzeggen

  U kunt heel gemakkelijk een afspraak maken via het digitale formulier. Afspraak maken

 • Paspoort, reisdocument voor vreemdelingen

  U kunt een vreemdelingenpaspoort krijgen als u geen Nederlander bent, in Nederland woont en geen reisdocument kunt krijgen van uw eigen land. Met een vreemdelingenpaspoort kunt u zich legitimeren en naar het buitenland reizen. Behalve naar het land van herkomst. Soms hebt u ook een visum nodig. De...