Zoekresultaat 1 - 3 van 3 resultaten

  • Automatische incasso

    Met een automatische incasso schrijven wij de gemeentelijke belastingen automatisch van uw rekening af. Dit gebeurt in acht maandelijkse termijnen.

  • Identiteitskaart aanvragen of verlengen

    Een identiteitskaart vraagt u aan bij de gemeente waar u staat ingeschreven. Woont u in Hollands Kroon? Dan kunt u hier uw ID-kaart aanvragen of verlengen. U vult online uw gegevens in en betaalt via iDEAL. Daarna maakt u een afspraak met ons. Een medewerker komt bij u thuis om de aanvraag af te ronden. Kinderen jonger dan 12 jaar hebben toestemming nodig van (beide) ouders of verzorgers voor de aanvraag. Toestemming geeft u via het toestemmingsformulier op deze pagina.

  • Paspoort aanvragen of verlengen

    Een paspoort vraagt u aan bij de gemeente waar u staat ingeschreven. Woont u in Hollands Kroon? Dan kunt u hier uw paspoort aanvragen of verlengen. U vult online uw gegevens in en betaalt via iDEAL. Daarna maakt u een afspraak met ons. Een medewerker komt bij u thuis om de aanvraag af te ronden. Ook een tweede paspoort vraagt u hier aan. Kinderen jonger dan 18 jaar hebben toestemming nodig van (beide) ouders of verzorgers voor de aanvraag. Toestemming geven kan via het toestemmingsformulier op deze pgaina.