Zoekresultaat 1 - 5 van 5 resultaten

 • Naamgebruik wijzigen

  Als u gehuwd bent, gehuwd bent geweest of een geregistreerd partnerschap heeft of heeft gehad, is het mogelijk om uw naamgebruik te wijzigen. U doet dit in de gemeente waar u woont.

 • Identiteitskaart aanvragen

  Het aanvragen en ophalen van een paspoort of identiteitskaart doet u zelf. U doet dit bij de gemeente waar u staat ingeschreven.

 • Publicatie ambtshalve uitgeschreven personen

  De gemeente Stede Broec publiceert de gegevens van inwoners die worden uitgeschreven uit de basisregistratie personen omdat zij met onbekende bestemming zijn vertrokken. Vertrokken naar onbekende bestemming Uit onderzoek van de afdeling Dienstverlening is gebleken dat onderstaande persoon/personen niet woonachtig is/zijn op het adres waar hij/zij in de Basisregistratie Personen (BRP) staat/staan ingeschreven. Het college van burgemeester en wethouders van…

 • Eigenaar gezocht

  Het college van burgemeester en wethouders van Stede Broec maakt bekend, dat zij voornemens is om via het toepassen van bestuursdwang de volgende objecten te verwijderen: PlaatsAdresObjectDatum stickerPublicatiedatumBovenkarspelHertog Albrechtstraat t.h.v. nr. 335aanhanger met blauw dekzijl13-07-202416-07-2024BovenkarspelHoofdstraat t.h.v. nr. 306rode fiets08-07-202412-07-2024BovenkarspelBedrijfsweg t.h.v nr. 4aanhanger met lekke band10-07-202412-07-2024 op alle objecten is door de gemeente een gele sticker geplakt om in contact te…

 • Uittreksel Basisregistratie personen (BRP)

  In de Basisregistratie personen (Brp) staan gegevens van alle inwoners van Nederland. U kunt een kopie van uw eigen gegevens opvragen. Dit heet een uittreksel.