Zoekresultaat 1 - 10 van 11 resultaten

 • Naamgebruik

  Gaat u trouwen, uw partnerschap laten registreren of scheiden? U kunt bij de gemeente aangeven hoe overheidsinstanties u voortaan kunnen aanschrijven.

 • Vestiging vanuit het buitenland

  Klik hier voor meer informatie als u zich wil vestigen vanuit het buitenland in de gemeente Drimmelen.

 • Briefadres

  Heeft u geen woonadres of verblijft u in een instelling, dan kunt u zich onder bepaalde voorwaarden in laten schrijven op een briefadres. Dit is een adres waar de overheid iemand zonder woonadres kan bereiken. U kunt als briefadres geen postbus gebruiken.

 • Registratie levenloos geboren kinderen in de BRP

  Ouders die dat wensen, kunnen vanaf 3 februari 2019 hun levenloos geboren kind registreren in de Basisregistratie Personen (BRP). Ook eerder levenloos geboren kinderen kunnen dus worden opgenomen in de basisregistratie.

 • Verhuizing doorgeven

  Verhuizing binnen of naar de gemeente Drimmelen.

 • Geboorte

  Is uw kind in de gemeente Drimmelen geboren? Geef de geboorte binnen 3 werkdagen aan in het gemeentehuis.

 • Kind erkennen

  Bent u niet getrouwd en heeft u geen geregistreerd partnerschap? Dan heeft uw kind bij de geboorte wettelijk gezien alleen een moeder. Als u de wettelijke vader of duomoeder wilt zijn dan moet u het kind, bij voorkeur vóór de geboorte, erkennen.

 • Bedrijventerreinen

  Drimmelen ligt in het hart van West-Brabant en ligt nabij de A16 en A59. Binnen de gemeentegrenzen kent Drimmelen een variëteit aan lokale bedrijventerreinen. Het oude Dega terrein in Lage Zwaluwe wordt momenteel te koop aangeboden. Verder is geen uitgiftbare grond vanuit de gemeente beschikbaar. Via commerciële partijen zijn bedrijfsruimten te huur en te koop

 • Reststroken gemeentegrond aankopen

  Veel inwoners van de gemeente Drimmelen hebben grenzend aan hun woning een reststrook gemeentegrond liggen of in gebruik. Dit gebruik is geregistreerd of ongeregistreerd. De gemeente verkoopt deze reststroken grond. Verkopen van reststroken kan alleen onder de voorwaarden die zijn opgenomen in de 'beleidsnota reststroken 2016'.

 • Paspoort, ID-kaart kwijt of gestolen

  Is uw paspoort of ID-kaart kwijt of gestolen? U moet dit melden bij de gemeente om een nieuw document te kunnen aanvragen en het vermiste document af te melden. U moet hiervoor een verklaring van vermissing in vullen. Deze verklaring kan op het gemeentehuis worden ingevuld. Bij diefstal, zakkenrollerij, overval en ander misdrijven is het verstandig ook aangifte van dit misdrijf te doen bij de politie.