Zoekresultaat 1 - 10 van 21 resultaten

 • Melden schending integriteit

  Inwoners, organisaties en bedrijven moeten kunnen vertrouwen op een integere overheid. Heeft u een vermoeden dat een medewerker of een lid van het gemeentebestuur niet integer handelt? Dan kunt u dat melden.

 • Verloren of gevonden voorwerpen

  Heeft u iets verloren of gevonden? Geef dit door via de landelijke website verlorenofgevonden.nl.

 • Kansspelautomaat

  Wilt u kansspelautomaten in een hoogdrempelige horecagelegenheid plaatsen, dan heeft u een vergunning nodig

 • Aangifte geboorte

  Is uw kind in de gemeente Leidschendam-Voorburg geboren? U kunt digitaal aangifte doen via DigiD. Geef de geboorte aan binnen 3 dagen na de geboorte.

 • Identiteitskaart

  Een identiteitskaart vraagt u aan bij de gemeente waar u woont. Het nieuwe document is 5 werkdagen na uw afspraak klaar en kunt u ophalen in het Servicecentrum Leidschendam. Een ID-kaart voor volwassenen is 10 jaar geldig. Voor jongeren tot 18 jaar is een ID-kaart 5 jaar geldig. Bij spoed bel 14 070.

 • Gemeentegrond kopen

  Grenst uw tuin aan een groenstrook? Dan kunt u die grond misschien kopen. Vanaf 1 januari 2024 is het weer mogelijk om een verzoek tot koop in te dienen. Heeft u vragen? Die kunt u stellen via het formulier.

 • Bewijs van in leven zijn

  Een bewijs van in leven zijn (attestatie de vita) is een schriftelijke verklaring dat u in leven bent. Pensioenfondsen in binnen- en buitenland kunnen daar om vragen. Staat u in Leidschendam-Voorburg ingeschreven? Vraag dit bewijs bij ons aan.

 • Paspoort voor vluchteling

  Woont u in Nederland en heeft u een status als vluchteling? Dan heeft u een vluchtelingenpaspoort nodig als u naar het buitenland wilt. Voor het aanvragen van een vluchtelingenpaspoort kunt u een afspraak maken. Na ongeveer een week is uw paspoort klaar.

 • Verklaring omtrent gedrag

  Een verklaring omtrent het gedrag (VOG) is een bewijs van goed gedrag. Werkgevers of instanties kunnen daar om vragen als u bijvoorbeeld gaat werken in de kinderopvang of het onderwijs. Ook een bedrijf kan een VOG aanvragen. Een VOG kunt u digitaal aanvragen bij Dienst Justis. Wilt u liever langskomen bij het Servicecentrum, maak dan een afspraak. Neem het aanvraagformulier volledig ingevuld mee.

 • Bezwaar en beroep

  Bent u het niet eens met een besluit van de gemeente? Dan kunt u bezwaar maken. Heeft u dat gedaan en bent u het niet eens met de beslissing over uw bezwaar? Dan kunt u in beroep gaan bij de rechtbank.