Zoekresultaat 1 - 10 van 17 resultaten

 • Ongehuwdverklaring aanvragen

  Een ongehuwdverklaring (verklaring burgerlijke staat) kunt u gebruiken om te bewijzen dat u niet getrouwd bent. Bijvoorbeeld als u in het buitenland wilt trouwen. Een ongehuwdverklaring is een uittreksel uit de Basisregistratie Personen (BRP).

 • Overlijdensaangifte

  Aangifte doen van het overlijden van een persoon is verplicht. Meestal doet de uitvaartondernemer de aangifte bij de gemeente. Als nabestaande kunt u dit ook zelf doen. Uitvaartondernemers doen de aangifte online met behulp van eHerkenning op 2+ niveau. Bent u nabestaande dan maakt u een afspraak.

 • Echtscheiding of einde geregistreerd partnerschap

  U kunt uw huwelijk laten ontbinden door een echtscheiding. Hiervoor moet u naar de rechtbank. Laat uw scheiding daarna inschrijven bij de gemeente. Uw scheiding is dan definitief.

 • Identity card (ID card)

  If you want to apply for a new ID card, you can make an appointment at the municipal office in the municipality where you are registered. During this appointment, we will prepare the application for your new ID card together with you.

 • Trouwen op een aangewezen locatie

  Bent u op zoek naar een bijzondere plek om te trouwen in de gemeente Goes? Dan is trouwen op een aangewezen locatie misschien iets voor u.V

 • Huwelijk of geregistreerd partnerschap melden

  Wilt u trouwen of een geregistreerd partnerschap aangaan in Goes? Dan moet u dit eerst melden bij de gemeente. Vroeger heette dit ‘in ondertrouw gaan’.

 • Paspoort

  Wanneer u een nieuw paspoort aan wilt vragen, komt u hiervoor op afspraak naar het stadskantoor in de gemeente waar u ingeschreven staat. Tijdens deze afspraak maken we samen met u de aanvraag voor uw nieuwe paspoort in orde.

 • Compliment of klacht

  Elke dag maken veel mensen gebruik van onze service. Wij doen daarbij ons best om u zo goed mogelijk te helpen. Bent u toch niet tevreden? Of juist heel tevreden? Laat het ons weten!

 • Trouwen in Goes: vaste locaties en kosten

  In de gemeente Goes zijn een aantal vaste plekken waar u kunt trouwen of geregistreerd partnerschap kunt aangaan. Trouwen of geregistreerd partnerschap op een niet vaste plek binnen de gemeente is mogelijk tegen een meerprijs.

 • Identiteitskaart (ID-kaart)

  Wanneer u een nieuwe ID-kaart aan wilt vragen, komt u hiervoor op afspraak naar het stadskantoor in de gemeente waar u ingeschreven staat. Tijdens deze afspraak maken we samen met u de aanvraag voor uw nieuwe ID-kaart in orde.