Zoekresultaat 1 - 3 van 3 resultaten

  • Afspraak maken

    Veel zaken kunt u ook online regelen via onze website. U hoeft hiervoor dan niet naar het gemeentehuis te komen, maar regelt het vanuit huis. Kijk bij het product van uw keuze of dit al online kan. Wij werken op afspraak. Dit voorkomt voor u langere wachttijden. Alleen voor het OPHALEN van uw paspoort, identiteitsbewijs, rijbewijs of gehandicaptenparkeerkaart hoeft u geen afspraak te maken.

  • Tweede Paspoort

    De gemeente verstrekt op verzoek een tweede paspoort aan mensen die vaak in het buitenland moeten zijn. Het kan voorkomen dat in uw eerste paspoort stempels staan van landen die in conflict zijn met de landen die u moet bezoeken. Dat kan problemen opleveren bij de toelating tot die landen. Een tweede paspoort kan dan uitkomst bieden. Een tweede paspoort kan ook nodig zijn als u regelmatig dringend moet reizen naar landen waar een visum voor verplicht is. Bijvoorbeeld als uw paspoort al bij een ambassade is voor het aanvragen van een visum. U kunt dan met het tweede paspoort een visum aanvragen voor een ander land. Een tweede paspoort is 2 jaar geldig.

  • Bezwaar maken tegen aanslag WOZ beschikking

    Als u het niet eens bent met de aanslag of WOZ-beschikking, dan kunt u hiertegen bezwaar maken. U moet dan binnen zes weken na dagtekening van de aanslag schriftelijk of digitaal bezwaar maken. Om bezwaar te maken kunt u inloggen met uw DigiD op de digitale belastingbalie.