Zoekresultaat 1 - 3 van 3 resultaten

  • Duurzaamheidslening

    Met de duurzaamheidslening kunt u energiebesparende maatregelen aan uw woning uitvoeren. De gemeente Stadskanaal zet met haar beleid in op maatregelen die energie besparen. Zonnepanelen (PV) komen niet in aanmerking voor de gemeentelijke duurzaamheidslening. Het budget van de gemeentelijke duurzaamheidslening is beperkt. U kunt ook gebruikmaken van de landelijke energiebespaarlening. Deze regeling sluit misschien beter aan bij uw mogelijkheden om te verduurzamen. Informatie hierover kunt u vinden op de website energiebespaarlening.

  • Naamgebruik wijzigen

    U gaat trouwen, scheiden of een partnerschap sluiten en wilt het gebruik van uw achternaam veranderen. Dat kan. Uw officiƫle achternaam (de naam waarmee u bent geboren) blijft hetzelfde, die houdt u altijd.

  • Starterslening

    Met de Starterslening overbrugt u het verschil tussen de prijs van uw eerste huis en het bedrag dat u bij de bank kunt lenen en: is uw eerste koopwoning toch haalbaar; heeft u de eerste 3 jaar geen maandlasten; is er een betrouwbaar vangnet dankzij NHG (National Hypotheek Garantie).