Zoekresultaat 1 - 10 van 12 resultaten

  • Gladheidsbestrijding

    Bij gladheid strooit de gemeente zout volgens een strooiplan. Ook kunt u zelf helpen door uw stoep te strooien met strooizout.

  • Ramp of incident

    Als er direct gevaar is door een ramp of noodsituatie, dan moet u dat snel weten. Daarom wordt u gewaarschuwd door de sirene, NL-Alert en/of een geluidswagen. Volg de instructies op. En blijf op de hoogte via radio, tv, internet en X (voorheen Twitter).

  • Informatie rondom zorg, welzijn en financiën

    Gemeente, huisartsen en zorgaanbieders trekken samen op om de zorg en ondersteuning voor u zo goed mogelijk te laten verlopen. Juist nu in deze periode! Blijf niet zitten met vragen en wacht ook vooral niet te lang!

  • Helpen als stembureaulid

    Wilt u ons komen helpen tijdens de verkiezing van het Europees Parlement? Meld u dan aan!

  • Fietspaaltjes

    Paaltjes op fietspaden kunnen tot ongelukken leiden. Fietsers kunnen er tegenaan rijden en hierdoor vallen. De gemeente Westervoort gaat onnodige en onveilige paaltjes op fietspaden daarom verwijderen of verbeteren.

  • Tussengebied

    Het tussengebied gaan we opnieuw inrichten. Met ‘tussengebied’ bedoelen wij het gehele landelijke tussengebied tussen de kernen Duiven en Westervoort. Om een nieuwe inrichting van het gebied te kunnen waarmaken werken de gemeenten Duiven en Westervoort samen aan een koersdocument.

  • Contact

    Heeft u een vraag of opmerking? Gebruik het contactformulier

  • Gehandicaptenparkeerkaart

    Heeft u door een beperking problemen met parkeren? Met een gehandicaptenparkeerkaart (hierna: Gpk) mag u parkeren op alle algemene parkeerplaatsen voor gehandicapten. Deze zijn vlak bij de ingang van openbare gebouwen, zoals winkels en ziekenhuizen. U kunt een Gpk in iedere auto gebruiken.

  • Iedereen doet mee

    In onze gemeente wonen duizenden mensen met een beperking. Denk daarbij aan lichamelijke, zintuiglijke (horen/zien) psychische en/of verstandelijke beperkingen. Onze gemeente wil graag dat alle inwoners volledig mee kunnen doen. We noemen dat ook wel een ‘inclusieve samenleving’. Iedereen kan ook meedoen als we allemaal rekening houden met eventuele beperkingen van de ander. Daarom is de inzet van inwoners, verenigingen en bedrijven op meerdere terreinen nodig.

  • Duurzaamheidslening

    Tot 2024 was het mogelijk om een duurzaamheidslening aan te vragen wanneer u een eigen woning bezit en deze woning duurzamer wilt maken. Deze mogelijkheid is met ingang van dit jaar gesloten.