Zoekresultaat 1 - 7 van 7 resultaten

 • Lening voor aankoop 1e huis

  U kunt bij ons een starterslening aanvragen als u in Zandvoort voor het eerst een woning wilt kopen, maar niet voldoende inkomen hebt. Deze lening overbrugt het verschil tussen de koopsom van uw woning en uw maximale hypotheek met Nationale Hypotheek Garantie (NHG).

 • Trouwen of geregistreerd partnerschap

  Wilt u in Zandvoort trouwen of een geregistreerd partnerschap aangaan? Het is verstandig om eerst te controleren of de door u gewilde datum en tijd nog beschikbaar zijn. Stuur ons een e-mail. Binnen 5 werkdagen nemen wij contact met u op.

 • Aanvragen bijstandsuitkering

  U kunt nu uw aanvraag bijstandsuitkering doen. U logt in met uw DigiD. Vraagt u samen met uw partner aan, dan logt uw partner ook in met DigiD. Na het ontvangen van deze mail moet u binnen 2 weken uw aanvraag indienen. Zodra u inlogt in het formulier, hebt u maximaal 7 dagen om uw aanvraag af te ronden. Uw formulier is pas verstuurd als u de aanvraag hebt afgerond.

 • Erkennen kind

  Als u niet getrouwd bent en ook geen geregistreerd partnerschap hebt, heeft uw kind volgens de wet alleen een moeder. U moet het kind erkennen om de wettelijke vader of duomoeder te zijn. Dat kan ook als u niet de biologische ouder bent. U komt samen met de moeder naar de centrale balie. Hiervoor maakt u een afspraak.

 • 2e paspoort

  Reist u veel voor zaken, uw beroep of privé? Dan kunt een 2e paspoort aanvragen. Voor de aanvraag komt u naar de centrale balie. Hiervoor maakt u een afspraak. Het nieuwe paspoort kunt u na 5 werkdagen ophalen. Ook hiervoor maakt u een afspraak. Wilt u zonder afspraak komen? Dat kan alleen op werkdagen van 8.30 tot 12.30 uur en op donderdagavond van 17.00 tot 20.00 uur.

 • Dubbele achternaam kind

  Is uw oudste kind tussen 1 januari 2016 en 31 december 2023 geboren, dan kunt u in 2024 alsnog kiezen voor een dubbele achternaam voor uw kind. Alle kinderen van dezelfde ouders krijgen dezelfde achternaam. U kunt ons bellen voor het maken van een afspraak.

 • Adviesraad Sociaal Domein

  De Adviesraad Sociaal Domein Zandvoort adviseert – gevraagd en ongevraagd – het college van burgemeester en wethouders over het sociaal domein. De Adviesraad geeft advies namens inwoners van Zandvoort en is betrokken, deskundig en onafhankelijk.