Zoekresultaat 1 - 10 van 39 resultaten

 • Laadpaal elektrische auto's

  Als u elektrisch autorijdt maar geen eigen parkeerterrein hebt, kunt u een openbare laadpaal aanvragen. In de buurt van uw huis of bij uw werk, als u daar minstens 18 uur per week bent. Aanvragen doet u online bij MRA-Elektrisch. Dat is het bedrijf dat de laadpalen levert.

 • Kapotte of missende spullen of borden op straat

  U geeft online aan ons door als u ergens kapot of ontbrekend straatmeubilair ziet, zoals een bankje, fietsenrek, paaltje, of speeltoestel. Meld ook een beschadigd of missend verkeersbord of straatnaambord. Soms levert de situatie gevaar op. Bijvoorbeeld als een verkeersbord op de weg ligt of een speeltoestel ernstig beschadigd is. Bel dan 14 023.

 • Niet-werkend verkeerslicht

  Een niet-werkend verkeerslicht of voetgangerslicht meldt u online. U geeft de locatie aan en wat er aan de hand is. Hebt u een foto, dan is het handig als u die meestuurt. Wij kunnen het probleem dan vaak sneller oplossen. Bel onze meldkamer als het defect direct gevaar oplevert. Er komt dan zo gauw mogelijk een handhaver.

 • Eigen trouwambtenaar regelen

  U kunt uw huwelijk of geregistreerd partnerschap laten sluiten door een eigen trouwambtenaar. Diegene moet dan voor 1 dag benoemd worden tot trouwambtenaar van de gemeente Zandvoort. Als deze persoon al een Buitengewoon Ambtenaar van de Burgerlijke Stand (BABS) is, dan vraagt u dit uiterlijk 2 maanden voor de ceremonie aan. Is hij of zij nog geen BABS, dan vraagt u dit uiterlijk 4 maanden voor de ceremonie aan.

 • Iets anders melden over de openbare ruimte

  U wilt ons iets melden over de openbare ruimte, maar u vindt niet het juiste onderwerp. Laat het ons weten als er iets kapot is, niet werkt of ontbreekt.

 • Bezwaar tegen parkeerboete

  Als u van ons een parkeerboete krijgt, dan hebt u niet of te weinig parkeergeld betaald. U kunt bezwaar maken als u het niet eens bent met de boete. Omdat parkeergeld eigenlijk parkeerbelasting is en de boete een naheffing, dient u schriftelijk uw bezwaar in bij Gemeentebelastingen Kennemerland Zuid. Doe dit binnen 6 weken nadat u de parkeerboete hebt ontvangen.

 • Abonnement parkeergarage voor bewoners

  Als u woont in een gebied met betaald parkeren kunt u in plaats van een parkeervergunning voor bewoners een abonnement op een parkeergarage of parkeerterrein kopen. U parkeert dan in een parkeergarage of op een terrein. U vraagt het abonnement aan bij Parkeerservice.

 • Opvang en onderdak

  Als u als vluchteling uit Oekraïne onderdak zoekt in onze regio meldt u zich via de telefoon of mail. Wij zoeken dan een geschikte opvangplek in Haarlem of een andere locatie in de Veiligheidsregio Kennemerland. We zijn iedere dag bereikbaar van 8.30 tot 22.30 uur.

 • Begraafplaats Noorderduin

  Zandvoort heeft 1 gemeentelijke begraafplaats: Noorderduin. Hier kunt u een graf huren, een urn plaatsen en as uitstrooien. Er is geen crematorium. In de aula van de begraafplaats kunt u een dienst of samenzijn houden. De begraafplaats heeft ook een gedeelte voor dieren.

 • Ontheffing openingstijden horeca

  U hebt een ontheffing nodig als u met uw horecazaak wilt afwijken van de toegestane openingstijden. Het gaat dan om openingstijden tijdens het hele jaar. Als eigenaar van een strandpaviljoen kunt u alleen een ontheffing aanvragen voor een bijzondere gelegenheid. U vraagt de ontheffing aan door ons een mail te sturen.