Zoekresultaat 1 - 5 van 5 resultaten

 • Klachten over behandeling door ambtenaar of bestuurder

  Bent u niet tevreden over onze dienstverlening? Of vindt u dat u niet behoorlijk behandeld bent door een medewerker of bestuurder? U kunt hierover een klacht indienen.Zo werkt hetU kunt een klacht indienen als u vindt dat een persoon u onbehoorlijk heeft behandeld. Een klacht over de openbare ruimte, bijvoorbeeld een kapotte lantaarnpaal, kunt u doorgeven op de pagina Meldingen.U kunt uw klacht op 2 manieren indienen:

 • Uittreksel Basisregistratie Personen voor bevoegde instantie

  Als advocaat, notaris of andere bevoegde instantie met een gerechtvaardigd belang kunt u een uittreksel uit de BRP aanvragen als u deze nodig heeft voor uw werkzaamheden.

 • Parkeerabonnement (markt)

  Met een parkeerabonnement kunt u parkeren op plekken voor betaald parkeren. Er is ook een speciaal abonnement voor marktondernemers voor donderdag en/of zaterdag.U vraagt een abonnement aan voor een straat of gebied. U kunt met het abonnement dus alleen parkeren op de betaalde parkeerplaatsen in die straat of dat gebied. Een parkeerabonnement is vanaf de aanvraagdatum 1 jaar geldig. Een overzicht van straten en prijzen vindt u verderop.

 • Aanpassen of verbouwen monument

  Bent u eigenaar van een monument en wilt u het monument aanpassen of verbouwen? Voor wijzigingen of uitgebreid werk aan de binnen- of buitenkant van monumenten is vooraf een omgevingsvergunning verplicht. En in sommige gevallen is ook bouwhistorisch onderzoek nodig. Bijvoorbeeld bij het verwijderen van dakpannen, het aanbrengen van isolatie aan de binnenkant van de wanden, het vervangen van glas door monumentglas of dubbel glas, of het in een andere kleur schilden van (delen) van de gevel.

 • Afschrift of uittreksel burgerlijke stand voor bevoegde instantie

  Bent u een advocaat, notaris of een andere bevoegde instantie met een gerechtvaardigd belang? U kunt hier een afschrift of uittreksel van een akte van de burgerlijke stand aanvragen als u deze nodig heeft voor uw werkzaamheden. Wij kunnen uw aanvraag alleen behandelen als de gebeurtenis waarvoor u een aanvraag indient heeft plaatsgevonden in de gemeente Zutphen.BeschrijvingWe kennen onderstaande soorten afschriften van akten van de burgerlijke stand: