Zoekresultaat 1 - 10 van 18 resultaten

 • Afschrift akte burgerlijke stand voor advocaat of notaris

  Bent u een advocaat, notaris of een andere bevoegde instantie? U kunt hier een afschrift of uittreksel van een akte van de burgerlijke stand aanvragen indien u deze nodig heeft voor uw werkzaamheden. Wij kunnen uw aanvraag alleen behandelen als de gebeurtenis waarvoor u een aanvraag indient heeft plaatsgevonden in de gemeente Apeldoorn.

 • Krediet voor startende ondernemer

  U kunt een beroep doen op een bedrijfskrediet voor startende ondernemers als u niet voldoende geld heeft om investeringen te doen die noodzakelijk zijn om uw bedrijf op te starten.

 • Vergunning verlenging openingstijden horeca

  De gemeente Apeldoorn hanteert standaard openingstijden voor horecagelegenheden (zie Voorwaarden). Wilt u uw horecazaak langer openhouden, dan vraagt u een vergunning verlenging openingstijden aan. Uw horecazaak moet uiterlijk om 04.00 uur 's nachts sluiten.

 • Tijdelijke ontheffing alcohol schenken

  Als u bedrijfsmatig alcohol wilt schenken hebt u een alcoholvergunning nodig. Onder bepaalde voorwaarden kunt u echter een tijdelijke ontheffing krijgen.

 • Krediet voor gevestigde ondernemer geboren voor 1-1-1960 (ouderenregeling)

  U bent al minstens tien jaar ondernemer en u bent geboren voor 1 januari 1960. Uw bedrijf is niet levensvatbaar meer. Toch wilt u doorgaan. U kunt dan een maximaal krediet van € 10.607,- aanvragen.

 • Open data

  Bent u op zoek naar gegevens? Bijvoorbeeld om met een combinatie van gegevens een app te ontwikkelen waar meerdere mensen wat aan hebben? Of omdat u de gegevens van de overheid wilt analyseren om antwoord te krijgen op een vraag? Dan kunt u gebruik maken van open data. Staat de benodigde data niet bij de reeds bestaande datasets, dan kunt u hieronder een dataset (met DigiD) online aanvragen.

 • Wet Bibob

  De Wet bevordering integriteitsbeoordelingen door het openbaar bestuur (Bibob) is een middel om de integriteit van de overheid te beschermen.

 • Krediet voor gevestigde ondernemer

  Uw bedrijf bestaat al minstens anderhalf jaar is levensvatbaar. Is het noodzakelijk voor de voortzetting van uw bedrijf dat u een krediet ontvangt? Dan kunt u een krediet aanvragen

 • Uitkering startende ondernemer

  U heeft een ondernemingsplan en de vooruitzichten zijn goed. U verwacht alleen de eerste maanden nog niet voldoende te verdienen. U kunt dan een uitkering als startende ondernemer aanvragen.

 • Uitkering gevestigde/beëindigende ondernemer

  Als uw bedrijf door tijdelijke omstandigheden in financiële moeilijkheden komt of als u besluit te stoppen met uw bedrijf kunt u een tijdelijke uitkering aanvragen.