Zoekresultaat 1 - 4 van 4 resultaten

 • Verklaring omtrent gedrag (VOG)

  Met een VOG bewijst u dat u nooit bent veroordeeld voor een ernstige overtreding. Werkgevers kunnen hierom vragen. Bijvoorbeeld als u gaat werken in het onderwijs of de kinderopvang. Of toegang krijgt tot vertrouwelijke gegevens. Meestal krijgt u een e-mail met een link om de VOG rechtstreeks aan te vragen bij Justis, de screeningsorganisatie van Rijksoverheid. Heeft u een papieren formulier gekregen, dan loopt de aanvraag via de gemeente. Vraag de VOG online aan of maak een afspraak om langs te komen op het gemeentehuis.

 • Schetsplan en advies

  Wilt u (ver)bouwen of uw ruimte anders gebruiken? Lever dan een schetsplan in en u krijgt advies over uw plannen.

 • Woningsplitsing

  Wij maken onderscheid in woningsplitsing in het buitengebied en woningsplitsing binnen de bebouwde kom. Wilt u een gebouw splitsen in twee zelfstandige woningen? Bekijk dan eerst in ons beleid wat er in uw situatie mogelijk is. Wij raden u aan om eerst een schetsplan in te leveren voor een eerste gratis adviesgesprek. Heeft u een duidelijk plan waar u al een eerste advies over heeft gehad? Dan kunt u een conceptverzoek inleveren.

 • Melding brandveilig gebruik

  Organiseert u een activiteit waar mensen elkaar ontmoeten, verblijven of waar gebakken of gebraden wordt? Denk bijvoorbeeld aan een openluchtfestival of kamperen. Of een andere activiteit op een buitenterrein, camping, plein, eigen terrein of in een tent. U moet dan soms een melding 'brandveilig gebruik' maken. In geval van evenementen is de gebruiksmelding opgenomen in het Aanvraagformulier evenementenvergunning. Een aparte gebruiksmelding is in dat geval niet nodig.