Zoekresultaat 1 - 10 van 132 resultaten

 • Buitengebied

  Het bestemmingsplan Buitengebied geldt voor het gehele grondgebied van de gemeente Tiel, voor zover dat buiten de bebouwde kommen van Tiel, Wadenoijen, Kapel Avezaath en Bergakker ligt.

 • Park Lingerijck

  Op 13 februari 2020 organiseerde de gemeente een bijeenkomst voor omwonenden over de toekomstige locatie voor Anders Wonen (Lingeweg/Schaarsdijkweg). Tijdens deze bijeenkomst stelden omwonenden voor om naast Anders Wonen een voedselpark met de naam 'Lingerijck' te ontwikkelen.

 • Tiel West - sportschool Schaarsdijkweg

  Het bestemmingsplan betreft de opname van een bouwvlak waar realisatie van een sportschool met bijbehorende voorzieningen planologisch-juridisch is geregeld.

 • Algemene informatie stimuleringsregeling

  De gemeente wil de binnenstad aantrekkelijker maken en leegstand in winkels verminderen. We willen een mooie route maken van de parkeergarage naar het winkelgebied. Daarom geven we subsidies om ondernemers te helpen.

 • Profielschets nieuwe burgemeester

  Met het aanbieden van de profielschets aan commissaris van de Koning is de zoektocht naar een nieuwe burgemeester voor Tiel officieel begonnen. Wil u weten wat wij zoeken in onze nieuwe burgemeester? Lees de profielschets hieronder. Deze profielschets is vastgesteld tijdens de raadsvergadering op 13 juni 2023.

 • Verloren en gevonden voorwerpen

  Als u iets bent verloren of hebt gevonden, kunt u hiervan aangifte doen bij de gemeente, niet bij de politie. U moet wél aangifte doen bij de politie als u denkt dat het om diefstal gaat. Als u een (brom)fiets vindt, moet u hiervan melding maken bij de gemeente. Bent u uw fiets of bromfiets kwijt, dan kunt u op dinsdagen tussen 15.00 en 16.00 uur komen kijken of uw fiets op de Avri-werf (Industrieweg 4-6) in Tiel staat.

 • Veelgestelde vragen tijdelijke huisvesting

  Veelgestelde vragen tijdelijke huisvesting oude schoolgebouw Cambier van Nootenlaan.

 • Bouwplannen en bouwtekeningen bekijken

  Om een omgevingsvergunning voor de activiteit 'bouwen' te krijgen moet u via het Omgevingsloket online een aanvraag indienen bij de gemeente. Deze aanvraag zal onder meer een bouwplan moeten bevatten. Hierin staat beschreven wat de bouw of verbouw inhoudt. Daarnaast is een schets van de bouw of verbouw, alsmede een situatieschets in veel gevallen geboden.

 • Vooroverleg

  Bouw, verbouw of sloopplannen? Vraag een vooroverleg aan met de gemeente. Dan weet u meteen waar u aan toe bent.

 • Wet kwaliteitsborging bouwen (Wkb)

  Gaat u een nieuw huis of bedrijfspand bouwen? Dan krijgt u te maken met de Wet kwaliteitsborging bouwen (Wkb). Deze wet zorgt voor meer toezicht en controle voor, tijdens en na de bouw. U leest er alles over in het digitale Omgevingsloket.