Zoekresultaat 1 - 10 van 13 resultaten

 • Ongediertebestrijding

  Heeft u last van ongedierte, insecten of plaagdieren in de openbare ruimte? Doe melding. We bestrijden ongedierte in de openbare ruimte.

 • Hervestiging vanuit het buitenland

  Iedereen die zich vanuit het buitenland vestigt en langer dan 4 maanden blijft, moet zich persoonlijk melden (dus ook kinderen). U laat zich bij de stadsbalie inschrijven in de Basisregistratie personen.

 • Melding openbare ruimte en overlast

  De openbare ruimte bestaat uit plekken die voor iedereen toegankelijk zijn. Denk aan pleinen, wegen, parken, speeltuinen of sportvelden. Het is belangrijk dat deze plekken veilig en netjes zijn. Ziet u iets dat stuk is of opgeruimd moet worden? Meld dat bij de gemeente. De gemeente probeert er dan zo snel mogelijk iets aan te doen.

 • Buitenlands document ophalen

  Heeft u bij gemeente Culemborg een originele akte of een document uit het buitenland ingeleverd voor de Basisregistratie Personen (BRP)? En heeft u een brief ontvangen waarin staat dat u het originele brondocument bij ons kunt ophalen? Maak voor het ophalen een afspraak.

 • Rioolverstopping

  Is het riool bij u verstopt? Dan moet de gemeente of u zelf dit oplossen. Dat hang af van de plek van de verstopping. Zit de verstopping in gemeentegrond, dan kunt u een melding doen bij de gemeente.

 • Garantstelling of logiesverstrekking

  Heeft u iemand uit het buitenland uitgenodigd om bij u te logeren? En heeft deze persoon een visum voor Nederland nodig? Dan heeft u een garantstelling of logiesverstrekking nodig met daarop een gelegaliseerde handtekening. U staat dan namelijk financieel garant voor deze persoon.

 • Meldpunt Bijzondere Zorg

  Maakt u zich zorgen over iemand die zich verward gedraagt? Meld het bij het Meldpunt Bijzondere Zorg. Dan kan de persoon de hulp krijgen die hij of zij nodig heeft.

 • Geheimhouden persoonsgegevens

  U kunt ons vragen uw persoonsgegevens niet aan bepaalde personen of instanties door te geven. Dat kan voor uzelf en voor uw kinderen tot 18 jaar. U kunt de geheimhouding van uw persoonsgegevens ook weer stopzetten. We verwerken binnen een week de geheimhouding.

 • Verklaring Omtrent het Gedrag

  Een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) is een verklaring van goed gedrag. Hieruit blijkt dat uw gedrag in het verleden geen bezwaar is voor een bepaalde taak of functie. Werkgevers of organisaties kunnen om een VOG vragen. Bijvoorbeeld als u in de kinderopvang of het onderwijs gaat werken, maar ook als u een wapenvergunning aanvraagt.

 • Platform Culemborg

  Platform Culemborg is dé digitale plek waar u makkelijk online uw mening geeft over plannen voor Culemborg. We willen inwoners waar dit kan betrekken bij het maken van beleid en bij specifieke projecten. Culemborg is namelijk van ons allemaal. Dit platform helpt ons hierbij.