Zoekresultaat 1 - 4 van 4 resultaten

 • Paspoort of identiteitskaart kwijt

  Geef zo snel mogelijk door dat uw paspoort kwijt of gestolen is bij de gemeente. U hoeft geen melding te maken bij de politie.

 • Overlijden

  Als iemand in de gemeente Halderberge overlijdt, kan iedereen die dat weet daarvan aangifte doen. Meestal is dat de uitvaartverzorger. De gemeente maakt dan een overlijdensakte op. U kunt persoonlijk aangifte doen. Maak daarvoor een afspraak. Een uitvaartverzorger kan online de aangifte doen.

 • Meteen melden

  Is er iets kapot bij u in de buurt? Bijvoorbeeld een lantaarnpaal of stoeptegel? Is er iets kapot in uw woonomgeving? Of hebt u ergens last van, bijvoorbeeld overlast van een evenement? Meld het ons meteen. Geef ook uw melding door over veiligheid in uw buurt. Ernstige problemen lossen we snel op. Minder dringende zaken plannen we in.

 • Aangifte geboorte

  Als een kind is geboren, doet iemand die bij de geboorte aanwezig is geweest aangifte. Dat moet in de gemeente waar het kind is geboren. U doet binnen 3 dagen na de geboorte aangifte. Dan kan online. U kunt ook naar het gemeentehuis komen. Maak een afspraak via 0165 - 390 500 tussen 9.00 en 12.00 uur.