Zoekresultaat 1 - 10 van 12 resultaten

 • Publicaties

  Op deze pagina staat een overzicht van voorgenomen verkopen, verhuren en andere vormen van in gebruik gaven. Deze staan hier na aanleiding van het ‘Didam’-arrest.

 • Bijstandsuitkering

  Heeft u geen of een laag inkomen? Dan kan de gemeente uw inkomen misschien aanvullen.

 • Gevonden/verloren voorwerpen

  Doe bij gemeente Borne aangifte over gevonden voorwerpen. U kunt het voorwerp bij de gemeente afgeven of thuis bewaren. Voorwerpen die minder waard zijn dan € 450,- bewaart de gemeente 3 maanden. Daarna worden ze verkocht, vernietigd of hergebruikt. Voorwerpen die meer waard zijn dan € 450,- bewaart de gemeente 1 jaar. Als er binnen 1 jaar geen eigenaar is gevonden, kan de vinder de eigenaar worden. U moet dan zelf binnen een maand het voorwerp ophalen. Onderstaande voorwerpen zijn gevonden en kunnen door de eigenaar opgehaald worden bij de receptie in het gemeentehuis. Vergeet niet uw legitimatiebewijs mee te nemen. Bij het ophalen tekent u een ontvangstbewijs. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Publiekszaken tel: 14074. Openingstijden van de receptie: maandag: 08.30 - 18.30 uur, dinsdag t/m donderdag: 8.30 - 17.00 uur en vrijdag van 08.30 tot 12.30 uur.

 • Natuurvriendelijk isoleren

  Om diersoorten zoals vleermuizen, huismussen en gierzwaluwen te beschermen bij het isoleren, is natuurvriendelijk isoleren bedacht.

 • Eerdere publicaties

  Op deze pagina vindt u het actuele aanbod van panden en kavels die wij te koop of te huur aanbieden.

 • Ondermijning

  Ondermijning betekent dat criminelen uit de onderwereld gebruik maken van diensten van onze samenleving (de bovenwereld).

 • Klimaatadaptief Wensink-Zuid

  Een groot deel van Wensink-Zuid is toe aan vernieuwing.

 • Studietoeslag

  De studietoeslag is een toeslag voor studenten die door een structurele lichamelijke of psychische beperking niet in staat zijn om naast hun opleiding te werken. Met de studietoeslag wil gemeente Borne stimuleren dat deze jongeren een opleiding (blijven) volgen. Want het afronden van een opleiding maakt de kans op een baan groter.

 • Nationaal Hitteplan

  Tijdens warme dagen is het belangrijk om meer aandacht te hebben voor mensen die niet goed voor zichzelf (kunnen) zorgen. Bijvoorbeeld ouderen, mensen met een chronische aandoening of jonge kinderen. Voor deze groepen kan hitte sneller tot gezondheidsproblemen leiden. Het Nationaal Hitteplan helpt om dit zoveel mogelijk te voorkomen.

 • Onboarding

  Deze documenten kun je gebruiken voor je onboarding bij gemeente Borne.