Zoekresultaat 1 - 10 van 311 resultaten

 • Adresonderzoek aanvragen

  Staat iemand op uw adres ingeschreven die er niet woont? Of heeft iemand een briefadres op uw adres en kunt u die persoon niet meer bereiken? Dan kunt u een adresonderzoek aanvragen bij de gemeente. U kunt een adresonderzoek ook intrekken.

 • Verklaring onder ede of belofte

  Wilt u zich bij de gemeente inschrijven? En kunt u geen officiële identiteitsdocumenten overleggen? Dan kan het nodig zijn dat u een verklaring onder ede of belofte moet afleggen.

 • Overlast van buren

  Iedereen wil graag prettig wonen, in een fijn huis, een leuke buurt en met aardige buren. Soms is het anders en ontstaat er een probleem tussen buren: ruzie, ergernis of overlast. De gemeente bemiddelt zelf niet tussen buren onderling, maar is hiervoor aangesloten bij Bemiddeling en Mediation (B&M)

 • Adviesgesprek vergunningen

  Zoekt u informatie op het gebied van vergunningen? Dit kan over allerlei verschillende vergunningen gaan.

 • Starterslening

  Als u voor de eerste keer een woning wilt kopen en de financiering niet rond krijgt vanwege de hoogte van de hypotheek, dan kunt u in aanmerking komen voor een starterslening. De starterslening is een tweede hypotheek, naast de hypotheek die u zelf financiert op grond van uw inkomen.

 • Onderwijs voor volwassenen

  Volwassen inwoners van de gemeente Pijnacker-Nootdorp kunnen gebruikmaken van het onderwijsaanbod van NL Training.

 • Woningvoorraad: kamerverhuren

  Verhuurt u een kamer in uw eigen huis? Of gaat u een woning verbouwen naar één of meer woonruimten, zonder zelfstandige ingang, met de bedoeling om deze te verhuren? Dan moet u volgens de Huisvestingsverordening 2023 een vergunning hebben.

 • Duurzaamheidscoach

  Inwoners van Pijnacker-Nootdorp kunnen een gratis duurzaamheidsgesprek aanvragen met een duurzaamheidscoach.

 • Lokale Educatieve Agenda

  De LEA 2020-2022 beschrijft welke doelstellingen wij tot en met 2023 op verschillende thema’s met elkaar willen realiseren, welke middelen daarvoor nodig zijn en hoe de taken en verantwoordelijkheden verdeeld zijn.

 • Platform: Met energie aan de slag!

  Het platform Met energie aan de slag helpt inwoners, ondernemers en maatschappelijke organisaties bij het bekend maken van duurzame initiatieven. Op het platform vindt u een verzameling van allerlei initiatieven rond duurzaamheid in Pijnacker-Nootdorp. Van duurzame acties tot bodemenergie en de inrichting van klimaatbestendige en aardgasvrije woonwijken