Zoekresultaat 1 - 3 van 3 resultaten

  • Opknappen laatste deel ‘Kop van Tolkamer’

    Het project ‘Kop van Tolkamer’ bestaat uit verschillende deelprojecten. Denk aan de sloop van het pand van Abelskamp, de aanleg van het driehoekig plein en de Engelse tuin. De uitvoering van de rest van het gebied heeft op zich laten wachten doordat we eerst onderzoek moesten doen naar wat er in de grond zit. In maart zijn we gestart met het opknappen van de Tolstraat, Veerstraat, de achterkant van de Europakade en een deel van Rijnstraat (vanaf de Veerstraat tot en met huisnummer 10). Deze straten krijgen nieuwe klinkers. Waar het kan plaatsen we extra bomen en planten.

  • Contact met B en W

    Het college van burgemeester en wethouders (B en W) vormt het dagelijks bestuur van de gemeente Zevenaar. Wilt u contact met de collegeleden? Op deze pagina zijn alle mogelijkheden voor u op een rijtje gezet.

  • Opknappen centrum Lobith

    In 2021 hebben wij het eerste deel van het plan ‘Oud Lobith’ uitgevoerd. De Markt en Middenstraat zijn opnieuw ingericht. In 2024 krijgen het overige deel van de Markt, de Komstraat, Dorpsdijk en de Walhof een opknapbeurt. Deze straten krijgen nieuwe bestrating, nieuwe beplanting en waar het kan vervangen we het riool. De werkzaamheden duren tot eind januari 2025.