Zoekresultaat 1 - 10 van 43 resultaten

 • Verklaring omtrent het gedrag (VOG)

  Een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) is een bewijs van goed gedrag. Werkgevers of organisaties kunnen om een VOG vragen. Bijvoorbeeld als u in de kinderopvang of het onderwijs gaat werken, maar ook als u een wapenvergunning aanvraagt.

 • Nieuwsbrief Ondernemend Gennep

  Wilt u als ondernemer op de hoogte blijven van alle actuele informatie over ondernemen in gemeente Gennep? Schrijf u dan in voor de nieuwsbrief die u vervolgens per e-mail ontvangt. De nieuwsbrief verschijnt 6 keer per jaar. Onderaan elke nieuwsbrief staat een link waarmee u uw inschrijving kunt wijzigen.

 • Reizen met kinderen

  Als u met uw kind naar het buitenland reist, heeft uw kind een eigen paspoort of identiteitskaart nodig. Daarnaast kan u toestemming nodig hebben van de andere ouder als u alleen met uw minderjarige kind wilt reizen. Ga naar de website van Rijksoverheid om te checken of dit zo is.

 • Graf op gemeentelijke begraafplaats aanvragen

  Als een dierbare van u is overleden, kunt u diegene begraven op een gemeentelijke of particuliere begraafplaats. Als u voor een gemeentelijke begraafplaats kiest, vraagt u bij de gemeente een graf aan. De uitvaartondernemer kan dit voor u regelen.

 • Nee-nee sticker, nee-ja sticker

  Bij de gemeente kunt u NEE-NEE of NEE-JA stickers krijgen voor op uw brievenbus. Het gaat om post waar uw adres niet op staat. Bijvoorbeeld reclamefolders en huis-aan-huisbladen. ​ Wilt u ook geen reclame krijgen waar uw adres wél op staat? Meldt u zich daarvoor dan af bij de Stichting Postfilter.

 • Bijstand, uitkering

  Heeft u te weinig inkomen of vermogen om van te leven? Kunt u bijvoorbeeld uw huur, zorgkosten of eten niet betalen? Dan heeft u misschien recht op een bijstandsuitkering. Via onderstaand formulier kunt u zich melden om een bijstandsuitkering aan te vragen.

 • Verhuizing doorgeven

  Verhuist u binnen of naar de gemeente Gennep? Geef uw adreswijziging dan online door aan de gemeente.

 • Duurzame ideeën

  Werken aan duurzaamheid kan de gemeente niet alleen. Wij hebben uw initiatieven nodig om verder te komen en duurzaamheid een plek te geven in onze gemeente. Heeft u een initiatief en wilt u samen met de gemeente werken aan duurzaamheid? Maak dan gebruik van de onderstaande initiatievenknop. Wij nemen dan contact met u op en horen graag wat uw ideeën zijn voor een duurzame gemeente.

 • Gehandicaptenparkeerkaart

  Bent u beperkt in het lopen door een handicap of langdurige ziekte? Dan kunt u bij de gemeente een aanvraag doen voor een parkeerkaart voor mensen met een handicap: een gehandicapten-parkeerkaart. Om te bepalen of u een kaart kan krijgen moet u eerst een medische keuring ondergaan. Een arts bepaalt of u voldoet aan de voorwaarden voor de kaart. Als uit het advies blijkt dat u aan de voorwaarden voldoet, kunt u de kaart bij de gemeente aanvragen. De kaart die u in Nederland krijgt, is een Europese gehandicaptenparkeerkaart. Hij is geldig in alle landen van de Europese Unie. U moet zich wel houden aan de lokale parkeerregels.

 • Ontheffing blauwe zone

  U heeft een ontheffing parkeren blauwe zone nodig wanneer u uw auto langer dan de toegestane tijdsduur of permanent wilt parkeren binnen de blauwe zone in de kern Gennep.