Zoekresultaat 1 - 6 van 6 resultaten

 • Oplaadpunten elektrische voertuigen

  In Zutphen en Warnsveld zijn in alle wijken openbare laadpalen voor elektrische voertuigen. U kunt zelf een oplaadpaal aanvragen.

 • Aangifte doen van overlijden

  Als iemand is overleden moet u in korte tijd veel regelen. Onder andere aangifte van overlijden. Meestal gebeurt dit door de uitvaartondernemer.

 • Parkeervergunning zakelijk

  Ondernemers met een bedrijf in de binnenstad kunnen een zakelijke parkeervergunning aanvragen. Ook scholen in de binnenstad kunnen dit doen.Met een zakelijke parkeervergunning mag u parkeren op de parkeerplaatsen voor vergunninghouders. Een parkeervergunning is vanaf de aanvraagdatum 1 jaar geldig en kost €610,80.Soms zijn parkeerplaatsen tijdelijk niet beschikbaarOp sommige momenten zijn parkeerplaatsen niet beschikbaar. U kunt hier dan niet parkeren en uw auto kan verwijderd worden als die er toch staat:

 • Uittreksel Basisregistratie Personen voor bevoegde instantie

  Als advocaat, notaris of andere bevoegde instantie met een gerechtvaardigd belang kunt u een uittreksel uit de BRP aanvragen als u deze nodig heeft voor uw werkzaamheden.

 • Afschrift of uittreksel burgerlijke stand voor bevoegde instantie

  Bent u een advocaat, notaris of een andere bevoegde instantie met een gerechtvaardigd belang? U kunt hier een afschrift of uittreksel van een akte van de burgerlijke stand aanvragen als u deze nodig heeft voor uw werkzaamheden. Wij kunnen uw aanvraag alleen behandelen als de gebeurtenis waarvoor u een aanvraag indient heeft plaatsgevonden in de gemeente Zutphen.BeschrijvingWe kennen onderstaande soorten afschriften van akten van de burgerlijke stand:

 • Vooradvies omgevingsvergunning (conceptverzoek)

  U heeft (ver)bouwplannen. Om te weten of uw plan ook wenselijk en haalbaar is, raden we u aan om een vooradvies aan te vragen. U hoeft uw plan hiervoor nog niet in detail uit te werken. En hoort al in een vroege vast van uw plan of uw plan wel of niet kan. Let op: een vooradvies is niet gratis.Het voordeel van een vooradvies is dat u uw plan nog niet in detail uitgewerkt hoeft te hebben. U hoort al in een vroege fase van uw plan of uw plan wel of niet kan. Onderdeel van het vooradvies zijn de intake- en omgevingstafel.