Zoekresultaat 1 - 5 van 5 resultaten

 • Gedenkplaatje bij strooiveld

  Bent u nabestaande van een dierbare waarvan de as is verstrooid? Dan kunt u een gedenkplaatje op de gedenkzuil bij het strooiveld aanvragen.

 • Snippergroen

  Heeft u voor, naast of achter uw woning een stukje openbaar groen op gemeentegrond dat aan uw tuin of woning grenst? Wil u graag weten of het mogelijk is om het stukje snippergroen te kopen?

 • Trouwen of geregistreerd partnerschap

  Heeft u trouwplannen of wilt u een geregistreerd partnerschap aangaan? Geef dit dan door in de gemeente waar het huwelijk of partnerschapsregistratie gaat plaatsvinden. U kunt een datum één jaar van te voren al vastleggen. U kunt ook een geregistreerd partnerschap omzetten in een huwelijk.

 • Subsidieregeling NIKA

  NIKA staat voor ‘Natuur Inclusief en Klimaat Adaptief ontwikkelen en bouwen’. Om grote nieuwe bouwontwikkelingen die voldoen aan de NIKA-voorwaarden en waarvan het woningaanbod 70% betaalbaar is, financieel te ondersteunen is er een subsidieregeling opgesteld.

 • Ondersteuning inwonersinitiatieven

  Goed idee? Doe er iets mee! Heeft u een idee voor een initiatief waarmee we Apeldoorn een stukje mooier, leuker, beter of socialer maken? Dan komt u misschien in aanmerking voor subsidie.