Zoekresultaat 1 - 6 van 6 resultaten

 • Demonstratie of betoging houden

  Wilt u een openbare betoging organiseren? Dan moet u dit minstens 48 uur van te voren melden bij de gemeente. De gemeente kan voorschriften geven voor uw demonstratie of betoging. Dit is in het belang van de openbare orde en veiligheid.

 • Vergoeding planschade

  Lijdt u schade doordat er in de buurt van uw woning of bedrijfsgebouw wordt gebouwd? Is uw pand minder waard geworden of loopt u inkomsten mis? En paste deze bouw eerst niet in het bestemmingsplan en nu wel door een maatregel van de gemeente? Dan kunt u een vergoeding van planschade aanvragen bij de gemeente.

 • Bezwaar en beroep

  Bent u het niet eens met een besluit van het college, de gemeenteraad of de burgemeester dan kunt u bezwaar maken of in beroep gaan. Welke van deze twee mogelijkheden van toepassing is, staat bij het besluit vermeld.

 • Werk zoeken

  Bent u werkloos of wordt u binnenkort werkloos? Ferm Werk kan u helpen bij het zoeken naar een (nieuwe) baan.

 • Klacht

  Bent u niet tevreden over hoe de gemeente u heeft behandeld? Bijvoorbeeld omdat u geen antwoord hebt gekregen op een brief of e-mail? Of omdat een medewerker of bestuurder onbeleefd is geweest? Heeft u opmerkingen over onze dienstverlening? Dan kunt u een klacht indienen.

 • Woo-contactpersoon

  Vragen over de Wet open overheid? Kunt u informatie met betrekking tot de Woo niet vinden? Of heeft u hulp nodig bij het indienen van een Woo-verzoek? Neem dan contact op met de Woo contactpersoon. Dit kan telefonisch, u kunt hiervoor bellen naar (0172) 522 522. Of vul het onderstaande contactformulier in.