Zoekresultaat 1 - 10 van 342 resultaten

 • Heel jong

  Mijn kind is nog geen 4. Is er ook sport voor hem of haar?

 • Zwerfafval opruimen

  Wil jij bijdragen aan een schonere buurt? Dat kan! Wij bieden een pakket aan met spullen waarmee je op pad kunt gaan. 

 • Mijn stem uitbrengen

  Iedereen die op de dag van de verkiezing 18 jaar of ouder is, niet is uitgesloten van het kiesrecht, op 31 januari woonachtig is in onze gemeente, en vijf jaar rechtmatig in Nederland woont mag stemmen. U heeft uw stempas en een identiteitsbewijs nodig om dat te doen. U neemt trouwens altijd het originele identiteitsbewijs mee als u zelf gaat stemmen. Een kopie is niet toegestaan.

 • Uitgangspunten en achtergrondinformatie

  Op 3 december 2019 heeft de gemeenteraad de ontwikkelrichting voor het centrum van Zuidlaren vastgesteld, met als onderdeel daarvan het voorterrein van de voormalige Prins Bernardhoeve (PBH). Deze ontwikkelrichting staat in grote lijn nog steeds overeind.

 • Verstrekkingsbeperking persoonsgegevens aanvragen

  In de Basisregistratie Personen (BRP) zijn de gegevens opgenomen van iedereen die in de gemeente woont. Het gaat hierbij om adresgegevens, informatie over een huwelijk op geregistreerd partnerschap, nationaliteit, ouders en kinderen. Deze gegevens worden gedeeld met andere overheidsinstellingen. Wilt u niet dat uw gegevens aan anderen (bijvoorbeeld advocaten) wordt gedeeld? Dan kunt u een verstrekking beperking van uw persoonsgegevens aanvragen. 

 • Groningen Airport Eelde

  Groningen Airport Eelde ligt ten zuiden van het dorp Eelde. De luchthaven werd geopend in 1931 en vervult een belangrijke functie als luchthaven voor Noord-Nederland. De komende jaren investeren de aandeelhouders fors in de luchthaven en haar omgeving.

 • Wandelen en fietsen

  Houdt u van wandelen of fietsen? Wilt u even een ommetje maken of gaat u liever voor een stevige tocht? De gemeente Tynaarlo, een groene en waterrijke gemeente in de kop van Drenthe, staat garant voor veel wandel- en fietsplezier.

 • Bewijs van in leven zijn of attestatie de vita

  Een 'bewijs van in leven zijn' of 'attestatie de vita', is het schriftelijke bewijs van ons als gemeente dat u in leven bent op het moment dat wij het bewijs afgeven. Een bewijs van in leven zijn kunt u direct via deze website aanvragen. U krijgt het dan binnen drie werkdagen thuis gestuurd. Een attestatie de vita is voor gebruik in het buitenland. Dit document moet u persoonlijk aan de balie aanvragen.

 • Slim verbouwen!

  Stel je betrekt een nieuwe woning of je gaat verbouwen. Dan is het natuurlijk niet onverstandig om ook aan de wat verdere toekomst te denken!

 • De tafel van Mathilde Leonore

  Mijn schilderstijl is kleurrijk en figuratief: Expressie en intuïtie zijn het fundament van mijn werk. Ik werk graag op grote panelen. Maar ik kan ook klein en ingetogen werken, dit is vaak te zien aan de portretten. Mijn inspiratie komt voor een groot deel vanuit de zoektocht van de mens naar authenticiteit. Ik heb veel tijd en studie gestoken in allerlei vormen van persoonlijke ontwikkeling om als kunstenaar voortdurend in een creatieve stroom te kunnen zijn. Het samenvoegen van realiteit en energie is de uitkomst van mijn ontplooiing tot nu toe.