Zoekresultaat 1 - 10 van 12 resultaten

 • Energietoeslag

  Huishoudens met een laag inkomen hebben over 2023 recht op een energietoeslag. De energietoeslag was er voor inwoners met een laag inkomen om te helpen met de hogere energiekosten. De energietoeslag is een bedrag van € 800 of € 400 netto per huishouden. Het bedrag is afhankelijk van uw inkomen. De energietoeslag wordt 1 keer per huishouden verstrekt.

 • Kosten trouwen

  Wilt u weten welke kosten er komen kijken bij het trouwen of het aangaan van een geregistreerd partnerschap? Hieronder vindt u een overzicht van alle mogelijke kosten.

 • Uitslag verkiezingen Europees Parlement 2024

  Hieronder vindt u de uitslagen van de Europees Parlementsverkiezing van donderdag 6 juni 2024 in de gemeente Venray. De opkomst was 41,35%.

 • Commissie bezwaarschriften

  De Commissie bezwaarschriften Venray heeft regelmatig hoorzittingen over ingediende bezwaren. De hoorzittingen van de commissie bezwaarschriften zijn openbaar, behalve als het gaat om bezwaarschriften over het sociale zekerheidsrecht. Of als de voorzitter om specifieke redenen heeft besloten de deuren gesloten te houden. De openbare hoorzittingen kunt u als toehoorder bijwonen als u zich hiervoor op tijd aanmeldt.

 • Pilot ondernemingsplan

  Bent u agrariër en wilt u een duurzaam plan maken voor uw bedrijf? Als agrarisch ondernemer kunt u met (financiële) ondersteuning van de overheid uw eigen ondernemingsplan maken

 • Trouwen en geregistreerd partnerschap voorbereiden

  Heeft u plannen om te trouwen of een partnerschap aan te gaan? Gefeliciteerd! Voor de grote dag aanbreekt, zijn er veel keuzes die u gaat maken. Wij hebben een aantal belangrijke zaken die u moet weten of regelen voor u op een rijtje gezet.

 • Inkomensgrenzen

  Om in aanmerking te komen voor de regelingen voor lage inkomens zijn verschillende inkomensgrenzen opgesteld: 110%, 120% en 130% van de bijstandsnorm. De inkomensgrens die voor u geldt is afhankelijk van de regeling en uw leefsituatie.

 • Gehandicaptenparkeerkaart

  Heeft u een lichamelijke beperking en zijn de standaard parkeerplaatsen te ver weg? Misschien bent u geholpen met een gehandicaptenparkeerkaart.

 • Reconstructie Albionstraat

  De gemeente Venray gaat de Albionstraat reconstrueren. Ook een gedeelte van de Horsterweg en de Veulenseweg worden meegenomen. Voor de Horsterweg en de Veulenseweg gaat het over het gedeelte tot het bord “bebouwde kom”.

 • Milieustation

  Bij het milieustation kunt u verschillende soorten afval en grondstoffen inleveren op vertoon van uw afvalpas. Sorteer uw afval van tevoren, dat voorkomt lange wachtrijen. Gooi het afval en grondstoffen gescheiden in de containers. Dat zorgt ervoor dat het afval nog gerecycled kan worden.