Zoekresultaat 1 - 6 van 6 resultaten

 • Gymzaal huren

  De gymzalen verhuren we alleen voor sportactiviteiten. Wij verhuren de gymzalen niet voor kinderfeestjes/verjaardagsfeesten.

 • Carbid schieten

  Wilt u carbidschieten met de jaarwisseling? Dan heeft u hiervoor een vergunning nodig. Vraag minstens 8 weken van te voren een vergunning aan.

 • Parkeerontheffing

  Vraag een (tijdelijke) ontheffing aan als u wilt parkeren waar een verbod of beperking geldt.

 • Verstopt riool

  Zit de rioolverstopping op uw eigen terrein? Dan schakelt u zelf een bedrijf in. Zit de verstopping in de gemeentegrond? Meld het direct bij de gemeente.

 • Schuldhulpverlening

  Wanneer u er niet uitkomt met uw schuldeisers, kunt u schuldhulpverlening aanvragen. Maar u kunt ook langskomen als u advies wilt over uw inkomsten en uitgaven. Of als er veranderingen zijn op financieel gebied, bijvoorbeeld als u uw baan bent kwijtgeraakt of gaat scheiden. Door op tijd bij ons langs te komen, voorkomt u vaak schulden.

 • Voorgenomen vastgoedtransacties

  Bekendmaking van een (voorgenomen) vastgoedtransactie omvat verkoop, verhuur, erfpacht, zakelijke rechten en ruilingen van vastgoed en grond(en) die eigendom zijn van de gemeente. De bekendmakingen staan 20 dagen online. De gemeente publiceert de voorgenomen vastgoedtransactie(s) om ruimte te bieden aan gegadigden om mee te dingen. Dit doen we ook vanwege de uitspraak van de Hoge Raad in het ‘Didam-arrest’ van 26 november 2021. Hieronder kunt u per onroerende zaak de motivatie van de gemeente West Betuwe zien om een overeenkomst met de beoogde partij aan te gaan. Wilt u ook in aanmerking komen, geef dit schriftelijk gemotiveerd aan binnen de 20 dagen termijn via gemeente@westbetuwe.nl onder vermelding van het zaaknummer. Dit zaaknummer vindt u bij de publicatie.