Zoekresultaat 1 - 10 van 12 resultaten

 • NEE-NEE en NEE-JA stickers

  Met een NEE-NEE-sticker of een NEE-JA-sticker op uw brievenbus ontvangt u geen ongeadresseerde reclame en folders.

 • Afspraak energieadviseur

  Een lagere energierekening, van het gas af, isoleren of een warmtepomp? Onze adviseur op het Energiepunt helpt u graag verder.

 • Gedenkplaatje bij strooiveld

  Bent u nabestaande van een dierbare waarvan de as is verstrooid? Dan kunt u een gedenkplaatje op de gedenkzuil bij het strooiveld aanvragen.

 • Inzien bouwplan omgevingsplan of bouwtekeningen

  Wilt u een bouwtekening inzien of wilt u weten welke vergunningen in uw buurt recentelijk zijn aangevraagd, geweigerd of verleend? Of wilt u weten welke regels vanuit het Omgevingsplan op uw locatie gelden? Dan kunt u hiervoor terecht bij verschillende loketten. Wij helpen u graag op weg.

 • Subsidieregeling kosten peuteropvang

  Alle kinderen verdienen een goede voorbereiding op de basisschool. Met de Subsidieregeling kosten peuteropvang krijgen ook peuters uit gezinnen die niet in aanmerking komen voor kinderopvangtoeslag van het rijk de kans om naar een peuterspeelzaal te gaan. Dit geldt bijvoorbeeld voor peuters uit gezinnen waar één van de ouders niet werkt of de alleenstaande ouder arbeidsongeschikt is of geen werk heeft. Met de subsidie komen er gesubsidieerde plekken beschikbaar in de kinderopvang, waardoor de kosten voor ouders lager zijn. Wilt u voor uw kind gebruik maken van zo’n gesubsidieerde plek? Neem dan contact op met de kinderopvangorganisatie van uw keuze.

 • Snippergroen

  Heeft u voor, naast of achter uw woning een stukje openbaar groen op gemeentegrond dat aan uw tuin of woning grenst? Wil u graag weten of het mogelijk is om het stukje snippergroen te kopen?

 • Energietoeslag 2023

  Er kan geen energietoeslag 2023 meer aangevraagd worden. Van 1 december 2023 tot en met 30 juni 2024 konden huishoudens met een inkomen tot 140% van het sociaal minimum energietoeslag over het jaar 2023 aanvragen. Gemeente Apeldoorn keek hiervoor naar het (gezamenlijk) inkomen van november 2023.

 • Subsidieregeling NIKA

  NIKA staat voor ‘Natuur Inclusief en Klimaat Adaptief ontwikkelen en bouwen’. Om grote nieuwe bouwontwikkelingen die voldoen aan de NIKA-voorwaarden en waarvan het woningaanbod 70% betaalbaar is, financieel te ondersteunen is er een subsidieregeling opgesteld.

 • Ondersteuning inwonersinitiatieven

  Goed idee? Doe er iets mee! Heeft u een idee voor een initiatief waarmee we Apeldoorn een stukje mooier, leuker, beter of socialer maken? Dan komt u misschien in aanmerking voor subsidie.

 • Huishoudelijk afval en de afvalcontainer

  Voor meldingen over huishoudelijk afval of de afvalcontainer kunt u direct contact opnemen met Circulus.