Zoekresultaat 1 - 4 van 4 resultaten

 • Noodopvang evenementenhal Venray

  Na een dringende oproep van de staatssecretaris van Justitie en Veiligheid en de Commissaris van de Koning in Limburg, heeft Burgemeester Michiel Uitdehaag besloten de evenementenhal in Oostrum weer in te laten richten als noodopvangvoorziening vanwege de opvangcrisis. In de evenementenhal komen maximaal 350 asielzoekers. De noodopvang in de evenementenhal wordt in eerste instantie voor twee jaar geopend, met mogelijkheid tot verlenging.

 • Pilot ondernemingsplan

  Bent u agrariër en wilt u een duurzaam plan maken voor uw bedrijf? Als agrarisch ondernemer kunt u met (financiële) ondersteuning van de overheid uw eigen ondernemingsplan maken

 • Milieustation

  Bij het milieustation kunt u verschillende soorten afval en grondstoffen inleveren op vertoon van uw afvalpas. Sorteer uw afval van tevoren, dat voorkomt lange wachtrijen. Gooi het afval en grondstoffen gescheiden in de containers. Dat zorgt ervoor dat het afval nog gerecycled kan worden.

 • Subsidie leefbaarheid, vitale gemeenschappen en inwonersparticipatie

  Heeft u een idee voor Venray, uw wijk, buurt of straat? Een idee dat uw buurt socialer of veiliger kan maken? U kunt hiervoor de subsidie bewonersinitiatief aanvragen.